Härliga Måndag

Vilken underbar start på dagen jag fick i morse. Solen står högt på himlen och det är riktigt behaglig temperatur ute. Efter jag ätit frukost så satte jag mig tillsammans med Helen ute i solen och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi skrattade en hel del och det var så skönt. Jag är så otroligt tacksam att jag har min svärmor. Jag vet helt ärligt inte vad jag hade gjort utan henne. Det är så skönt att vara hemma igen trots att vi hade det riktigt bra ute på Tyresö. Att få sova i min egna säng var guld för min kropp. Vet inte om jag berättat det men jag har ju fått den berömda foglossningen som alla gravida får, en del har dock tur och känner inte av den.. Så tur har tyvärr inte jag. Men det har ju med hormonerna att göra och det är en del av processen.


Vi fick sällskap i solen utav katten Sara, hon är en riktig livsnjutare och mös ordentligt i solen. Måste vara skönt att vara katt, kunna lägga sig lite var man vill😉

Livsnjutare 🐱🐈

Jag har faktiskt hunnit med att städa vårt lilla krypin också. Jag har dragit ut på det alldeles för länge då jag varit sjuk och haft foglossning från helvetet. Men nu är det äntligen gjort och det är så skönt.


Det händer nog inte så mycket mer idag, kanske tar mig en promenad om jag orkar parvla mig ut. Blev riktigt trött av städningen. Annars tar jag en ikväll efter maten 🙂

Hoppas ni har haft en lika bra start på veckan som jag.

20 reaktioner till “Härliga Måndag”

 1. Mysigt att kunna sitta ute och njuta av solen, ska försöka bege mig till ett fik och sitta ute nu i dagarna. Gulle katten som vill vara med och mysa i solen

 2. Åh foglossning kan verkligen göra så ont, hoppas det inte gör allt för ont. Underbart att du har haft en så pass bra start på denna vecka. 🙂

 3. Mysigt med sällskap av kissen i solen ❤ åh foglossning är hemskt, jag fick ju så de satte sig bara i ljumsken på höger sida kunde ju knappt röra mig pga det. Men kan säga att så fort hon var ute så var smärtan från foglossningen borta.

 4. Åh va härligt att du har så bra kontakt med din svärmor!
  Min svärmor är oxå fantastisk men tyvärr pratar vi inte samma språk så det är svårt att få en nära relation när komunikationen inte går bra.
  Men vi gillar varandra i alla fall 😉

  Usch va jobbigt med foglossning, det är nog det jag saknar minst med att vara gravid!

  kram kram

Kommentera