Störst av allt

Nu har även jag sett serien störst av allt. Är det så att du inte sett den men vill se den så rekommenderar jag dig att sluta läsa nu.. Jag hade inte tänkt spoila något såklart men mina åsikter och tankar kring serien kanske gör att man anar vad som händer etc.

Det första avsnittet tycker jag var riktigt bra, det sa pang direkt så att säga och man fick lära känna Maja samtidigt som hon är i en extremt knivig situation, den är inte bara knivig utan riktigt skrämmande. När hon börjar berätta om sin pojkvän Sebastian så blrv jag lite varm i kroppen för det var verkligen äkta kärlek, iallafall i början. Sen tycker jag tyvärr att han fick ett grepp om henne som han inte skulle ha. Mitt psyke klarade inte av att se vad han utsatte henne för, samt så drömde jag mardrömmar. Inte om historiens kärna och hönz9men just om hur manipulativ han var.
Jag tycker det var duktiga skådespelare med, men de är så unga och en del har nyss debuterat i branschen och har mycket att lära. Men de kommer gå långt det tvivlar jag inte på.

Har du sett serien? Vad tyckte du?
Jag funderar på att läsa boken också då jag kan tänka mig att man får en större bild av allt.

18 reaktioner till “Störst av allt”

  1. Alltså, jag har precis börjat höra om den här serien, och det känns som att ALLA redan har sett klart den? Är den så pass få avsnitt? Jag har som sagt funderat på att se den, men efter din beskrivning gör det ont i mig. Jag har själv varit i ett manipulativt förhållande och det vore nog att strö salt i såren att tvingas se sådant hända igen trots att det bara är på film, det är ju mångas verklighet. Intressant att läsa, tack för att du gjorde mig klokare i mitt velande!

  2. Har sett serien & Älskar den! Håller med om att den stundtals var väldigt jobbig på, fick en del flashbacks från saker jag gått igenom och de kändes så himla äkta trots att de är film. Ger verkligen serien högsta betyg, något alla borde se på!

  3. Det är så många som pratar gott om den serien. Dottern har också sett den och vill att jag ska se den. Har sagt till mig själv att det får bli i påsken…. Högsta betyg då måste jag verkligen se den.

  4. Det är så många som pratar om den att jag måste titta på det;). Jag försökte läsa boken men jag kom inte in i den, tyckte den var knepig redan i början. Men jag kanske ska ge den en chans till, för jag var nog inte på deckarhumör då när jag läste den.

  5. Jag tycker om serien, men då jag har läst boken kan jag inte titta på den utan att jämföra med den. Serien är som en snabb och ytlig sammanfattning av boken vilket stör mig lite. Jag tycker att man borde ha gjort sisådär 10 avsnitt till så att man hade nått det där djupet som boken levererar, men förmodligen satte väl budget och liknande stopp för det. Hade jag inte läst boken hade jag nog rådiggat serien dock, för den är ju bra 🙂

  6. Jag har inte sett den än men jag ser verkligen fram emot det. Ska bara fixa mitt netflixkonto först eftersom det är inställt på Ungern så kan jag inte se vadsomhelst 😛

Kommentera