Att vara gravid #2

Halloj!

Vilket fantastiskt väder vi har idag, solen skiner och det är riktigt varmt och härligt ute. Snart är sommaren här känns det som.

Igår så var vi på odenplan för att göra ytterligare ett ultraljud då bebis var för liten sist och det var svårt att mäta. Det var verkligen en härlig känsla att se att vårat mirakel växer som det ska. Dock så hade bebis ett gympapass i magen den var inte still i 3 sekunder, så det var svårt att mäta blodflödet i hjärtat. Därför ska vi tillbaks den 25e april och göra ett nytt ultraljud, förhoppningsvis går det bättre och det går att mäta blodflödet. Jag har helt klart en riktigt livlig krabat i magen❤️ Nu vet vi könet med säkerhet också men jag väntar ett tag till med att dela med mig av det till er alla.

Det känns verkligen skönt att vi får så många ultraljud som vi får. Det har med min diabetes att göra och det känns så tryggt att de kollar upp allting ordentligt. Det är inte alla som får sånt här ultraljud där de möter blodflödet och allt. Känner mig väldigt omhändertagen.

Men iom att bebis är så livlig så undrar jag hur det blir när jag börjar känna sparkarna 🤣 jisses amalia jag kommer kanske få lite ont,, men vad gör det då det kommer va det livstecken man får.

Vi fick ett nytt bf datum och det är den 15e september så nu är jag i vecka 19 (18+4). Jag tänkte att jag ska börja skriva om graviditeten vecka för vecka då jag sett många andra göra det och de verkar så mysigt. Skulle ni vara intresserade av att läsa det? Tänkte börja när jag gått in i en ny vecka isåfall ❤️

26 reaktioner till “Att vara gravid #2”

  1. Verkligen helt underbart att det har blivit så varmt äntligen! Åh aj det skulle jag verkligen vilja läsa om, verkligen så mysigt att få följa 🙂

  2. Visst är det härligt med det vackra vädret! Jag blir alldeles prillig av solen. 🙂 Så bra att de verkligen kollar upp dig nu under graviditeten. Roligt att läsa att det är en riktigt livlig liten krabat i magen. Älskade att få känna rörelserna under graviditeten. Trots det kunde jag tänka att ”nä det blir ingen bebis, jag kommer gå runt och se tjock ut för alltid”. Knäppa tankar, haha. 🙂

  3. Stort grattis till er! Vilken underbar känsla att se lilla bebisen på ultraljud & tänk va coolt att känna första sparkarna 😍 Såå jag längtar till att vara gravid nu alltså!

  4. En del så liv far runt som yrväder på ultraljuden. Vår nr 2 blev superstressad vid alla ultraljud så vi fick göra ett extra för de skulle vara säkra. HAn busade runt som en galning när det var dags för UL. Idag är han också en livlig och rörlig kille

  5. Visst är det härligt att våren äntligen är här! Ungen kommer säkert ha massa spring i benen när den kommer haha. Skönt att allt såg bra ut 🙂

  6. Så underbart härligt ❤ Jag fick också fler eftersom jag hade svårt att få barn. Det känns så tryggt då. Skönt att du blir väl omhändertagen ❤

  7. Åh, får tillbaka massa minnen från mina ultraljud nu. Femtonde september är bara två dagar innan jag fyller år, kanske kommer den sjuttonde istället? 😀 Haha, stort lycka till och grattis!

Kommentera