Källarfönster hos byggshop

Detta inlägg är i samarbete med http://byggshop.se/

Nu när våren och sommaren är påväg så blir man ofta sugen på att renovera hemma på något sätt. Kanske måla huset eller fixa med nya fönster, om man har en källare så kanske det är hög tid att byta ut dina källarfönster till något modernare? Jag blir iallafall riktigt sugen på renovering såhär års. Tror att det kan ha och göra med att jag får en helt annan typ av energi när solen och värmen är på besök. Jag har varit in på byggshops hemsida och kikat runt lite, de har inte bara snygga källarfönster utan de har rea fram till den 30/4 så ska du shoppa fönster är det läge nu.

Vem gillar inte rea? Det jag tycker är helt fantastiskt är att de har hemleverans, tänk så mycket tid man sparar på det. Slippa det här med att åka till en butik och virra runt bland en massa folk som är ute efter samma sak som du och mäta för att sen komma hem och se att man valt fel. Det har hänt oss ett par gånger och här kan man i lugn och ro sitta och kika runt och sen mäta.

De har riktigt snygga källarfönster och jag har såklart hittat en favorit. Jag tycker det är ett stilrent och modernt fönster. Handtaget tilltalar mig då jag har så svårt för handtagen på äldre fönster.

De har 10 års garanti också vilket jag tycker är väldigt viktigt, inte för att de säljer produkter av dålig kvalité såklart. Men för mig är det som sagt viktigt med en garanti som sträcker sig över en 1 års period.

Jag tror ni kommer bli supernöjda om ni shoppar inne hos byggshop🙂

En kommentar till “Källarfönster hos byggshop”

Kommentera