Oroar mig för exakt allt!

Jag gick och lade mig väldigt tidigt igår då jag var riktigt trött, och varför tvinga sig att vara vaken då bara för att Micke är ledig nu? Vaknade väldigt pigg vit 7.00 i morse men bestämde mig för att ligga kvar en stund. Riktigt skönt att ligga och morna sig 😉

Igår så bestämde jag mig för att laga till en god middag så jag slog på stort. Fransyska som jag kryddade med salt, peppar och färsk vitlök. Till det serverade jag helstekt potatis som jag kryssade med örtsalt, kött och grillkrydda samt så hade jag sweet chilli sås över. Otroligt gott var det och det känns roligt att mitt intresse för matlagning har kommit tillbaks. Jag finner det otroligt rogivande att stå vid spisen och fixa.

Jag har haft väldigt konstigt blodsocker de senaste dagarna. När jag vaknat på morgonen så har jag legat på 3.3 eller 3.8, jag ska minst ha 4 och högst 5. Det känns lite oroväckande faktiskt men blir det inte bättre så får jag ringa sjukvårds upplysningen och rådfråga då de har stängt på specialist mvc nu under påsk. Är säkert normalt att det blir så ibland men jag oroar mig för exakt allt nu.

Senare idag så ska vi hem till min mamma och käka tacos då hon fyllt år. Min syster och hennes kille kommer också så det blir jättekul. Har varken träffat mamma eller min syster på länge nu.

Vad hittar ni på idag?

16 reaktioner till “Oroar mig för exakt allt!”

  1. Du kan inte lägga in bilder på mat sådär tidigt i inlägget, det är jättesvårt att läsa och torka bort dreglet över maten samtidigt ju!
    Alltså, på riktigt, det såg hur inbjudande ut som helst, du måste vara en riktig konstnär i köket!
    Jag hoppas att det ordnar sig med blodsockret❤️

  2. Idag ska jag umgås med mina barn och sen ska jag hjälpa påskharen att fixa med barnens påskägg 😉 Härligt att du hittat tillbaka till matlagningen, jag tycker väldigt mycket om att laga mat och att baka 😀

  3. Men åh så gott det låter. Vad roligt att du fått lust till att laga mat igen. Konstigt det där med blodsockret, hade det inte varit diabetes så hade jag inte bekymrat mig över lågt socker. Du får ha koll så det inte sjunker ännu mer eller att du börjar må konstigt. Jag hade 3,7 en morgon och jag mådde hur bra som helst. Men jag har inte diabetes.

  4. Försår att det ger dig oro med blodsockret. Min dag har vart att ta de lugnt då jag inte kan ta mig så långt med blåsan

  5. Men vilken himla lyxig & god mat! Önskae jag hade energin & viljan att stå mer i köket. Kul att fira mamma, min mamma fyller på Söndag så då ska jag dit 😃 Önskar dig en trevlig helg!

Kommentera