De vill bli gudföräldrar ❤️

Det var verkligen trevligt hemma hos mamma igår. Vi följde med henne ner till hagarna för att mata hästarna samt att ta in två stycken. Det är riktigt ståtliga djur tycker jag men jag hyser stor respekt för dem. Jag har faktiskt inte varit ute hos mamma sedan hon flyttade så det var kul att se hur hon bor. Det var verkligen en supermysig gård me både höns och hästar.

Efter en stund så kom syrran och hennes familj. Min systerson Max var hos sin pappa så tyvärr fick jag inte krama på honom denna gång. Förhoppningsvis nästa helg då Emmali har fotbollsmatch i Uppsala.

Majken ❤️

Det bjöds på tacos och vi hade en riktigt trevlig middag, det var så mysigt att träffa alla igen. Jag passade på att fråga Emmali och hennes Micke om de ville bli gudföräldrar till vårat barn. Det vart ett glädjande besked när dem sa ja❤️ Känns riktigt bra i själen och det betyder riktigt mycket för både mig och min Micke. Jisses det är många Micke nu🤣

Idag ska grabbarna byta däck på bilen, jag väljer nog att stanna hemma och vila lite. Är riktigt trött och får ingen energi hur jag än beter mig.

Vad hittar ni på idag?

27 reaktioner till “De vill bli gudföräldrar ❤️”

 1. Så underbart att de vill bli Gudföräldrar, det är ett hedersuppdrag! och vad gott det såg ut med tacos…nu blev jag ju sugen på det…

 2. gud så söt häst och katt <3 åh va kul att de tackade ja att bli gudföräldrar
  nu i påsk ( i onsdags gick jag och köte påskägg till mig själv i torsdags var jag på filmkurs. igår började jag käka påskgodiset och började dricka påskmust. idag ( ikväll ska jag åka till min mamma och pappa och äta god mat

  Glad påsk

 3. Mysigt med gården, jag växte upp på gård och jag saknar de livet väldigt mycket vissa dagar! Så fint att du frågade om de ville bli gudföräldrar tycker jag, jag själv är gudmamma till en tjej och det är något av det finaste någon frågat mig någon gång!!

 4. Det låter som du har haft det riktigt mysigt & du gör rätt i att stanna hemma och vila 😊 jag har jobb framför mig både idag pch imorgon, sen är jag ledig på måndag. Sen börjar vardagen igen 😊

 5. Åh vad mysigt att din mo bor på en gård. Hästar är ju stora så respekt måste man ha för dem är ju levande och kan ju närsomhelst hände någon olika i närheten av dem

 6. Åh, vilken mysig gård att få komma till. Jag är gammal hästtjej och en gång hästtjej alltid hästtjej. Men visst har jag också respekt för djuren. Särskilt efter alla gånger jag ramlat av. Så gott med tacos och vad roligt att de sa ja till att bli gudföräldrar. Idag har jag jobbat, städat lite och tagit en härkig skogspromenad. En bra påskafton. 🙂

 7. Det låter som ett fint ställe att bo på. Jag skulle också vilja bo på landet. Utan djur dock, men på landet. Vad roligt att de ni har valt som gudföräldrar ville vara det. 🙂

 8. Vad roligt att de ville bli faddrar och sådan ära för dom att få ett sådant hedersuppdrag!
  Hästar är fantastiska djur, inte några dumbommar alls så viss respekt bör man ha även om man inte behöver vara rädd för den sakens skull.

 9. Gårdar med djur är verkligen underbart fina. Fastnar stenhårt för den blårandiga tapeten på bilden där bakom katten. Wow! Kan förstå att det var mysigt att få gå runt där och bara vara. Att bli gudföräldrar och/eller faddrar är verkligen en fantastiskt uppdrag trots att det är mer symbolik idag än verklighet om det skulle hända föräldrarna något. ❤️

 10. Underbart att höra att de ville det, är ju viktigt tycker jag att få några man verkligen vill. Vi har tagit min bror och mannens bror på ena barnet och 2 av hans systrar på det andra, känns så härligt och de blir alltid lite extra bortskämda med kärlek av dem ♥️

Kommentera