Harmoni

Den här dagen har verkligen flugit förbi. Vi har inte gjort så mycket förutom att kolla serier och tvättat kläder, eller ja jag har tvättat och Micke har slappat. Det är jag som sköter tvätten här hemma och det är lika bra. Nu har vi sett de två avsnitten som finns ute av Game of thrones. Jag tycker dom är riktigt sega men förhoppningsvis kommer det igång snart. Brukar ju vara segt i början av en ny säsong. Gillar ni den serien?

Jag mår helt okej idag men får springa på toaletten och pinka i ett kör. Klagade lite över det till min svärmor då jag dela va orolig för urinvägsinfektion. Men hon sa det att det är gravid Kisseriet 🤣 Tänkte inte ens så långt är nog lite trött jag.

Satt ute på trappen en stund och lyssnade på fågelkvitter och blev alldeles harmoniskt i kroppen. Känslan av naturen och allt som hör därtill är livet. Tänk så mycket liv vår natur har, inte bara djuren utan alla träden som har stått i många år. Det är så vackert tycker jag och så otroligt rogivande.

Imorgon så återgår Micke till jobbet efter ett par dagars ledighet. Ser fram emot mina rutiner.. Det är konstigt att dem försvinner bara för han är ledig? Jag tror jag ska åka iväg och hämta ett paket imorgon det har kommit. Jag var så klantig när jag shoppade loss inne på apotea. Man kan ju välja vart paketet ska komma, till vilket ombud. Istället för att välja Vallentuna där jag har ett annat paket att hämta så valde jag rimbo för det är närmare. Hade lika gärna kunnat ta Vallentuna då jag ska dit på fredag. Äsch skyller på min gravid hjärna 🤣

Hoppas ni har haft en riktigt bra dag❤️

11 reaktioner till “Harmoni”

  1. Den serien har jag faktiskt inte sett, sambon är inte sådär supersugen på att se den men får se om jag kollar själv 😉 Haha åh vad jag minns det där med att man kissade jämt när man var gravid 🙂

  2. Visst är det så som din svärmor säger att man kan kissa i ett när man är gravid. Ibland kan man nästan kissa på sig när bebben sparkar eller trycker på neråt. Härlig dag ni hade.

  3. Trots att jag inte är ett fan av tidiga morgnar så ser jag också fram till rutiner igen det ska bli skönt. Härligt att du har kunnat sitta ute i solen 🙂

  4. Jaa om han inte kan tvätta är det lika bra så att han inte förstör dina kläder 😉 Tråkigt att dom första 2 avsnitten har varit sega :/ Har aldrig kollat på den serien 🙂

  5. Hehe, ja, gravidhjärnan får en att göra grejer man kanske inte gjort annars. Jag har aldrig sett ett avsnitt av Game of thrones. Här är det maken som tvättar men ibland blir det lite fel så är det något jag är rädd om måste jag tvätta det själv. 🙂

Kommentera