Spirituell terapi

Jag har under många år gått hos både psykologer, sköterskor och kuratorer. De alla har gemensamt är att de försökt hjälpa mig och få mitt psyke att bli någorlunda stabilt. Visst har det fungerat så jag dela fått tips och råd hur jag skall tänka I vissa situationer, en annan sak de alla haft gemensamt är att de skrivit ut medeciner åt mig. Det har alltid varit något stämning stabiliserande och det har fungerat både bra och dåligt. Jag har aldrig velat äta medeciner egentligen då det känts så fel. Det finns ett tidigare inlägg där jag berättar om när jag blev berodene av benzopiner som jag blandade med alkohol, ni finner det här

När jag blev gravid så ringde jag och rådfråga psykiatrin hur jag skulle göra med vissa medeciner, det visade sig att de jag äter är ofarliga för bebis så det känns bra.

Men jag har tänkt på det här med medeciner och terapi. En del under mina terapi sessioner har ju givit något och fått mig att tänka annorlunda som jag nämnde ovan. Men jag känner att jag vill testa på någonting annat nu, jag är redo för något nytt.

Jag är väldigt spirituell av mig samt så är jag medial. Känner av energier och pratar ofta med änglarna. Det jag vill testa på är någonting som heter spirituell terapi som då är terapi för själen. Det finns olika former av det och jag har läst lite om är kristalhealing. Jag tycker det verkar vara någonting som kan hjälpa mig lite.

Här är ett utdrag ifrån spiritual healing center

”Kristallhealing eller kristallterapi är en metod att skapa balans i chakran och auran som i sin tur även påverkar både kropp och själ. Naturen är en stor källa för livsenergi och det känner de flesta till. När vi vistas i naturen är det som om själen får utrymme och kan expandera.

Naturen speglar vår själ

Naturen speglar vår själ som är vår unika essens av ljus och varande som finns i djupet inom oss. I all världens tider har naturfolk hämtat andlig kraft från naturen. Växtriket ger oss medicin, djurriket ger oss kraft och mineralriket ger oss ljus. En kristall eller ädelsten har skapats under miljoner år av hårt tryck i berggrunden. Varje mineral har en perfekt geometri som skapar dess unika kraft.

Änglar samlas under en kristallhealing och hjälper till att förlösa det som blockerar livsflödet

Under en kristallterapi lyssnar jag noga med mina sinnen på vad som pågår i min klients energifält. Det som brukar äga rum är känslor och tankar som skapar kaos och blockeringar i livsflödet. Jag kallar därefter på klientens själsenergi som visar vad som krävs för att klienten ska komma i balans. Därefter lägger jag stenar och kristaller i bestämda geometriska mönster som avspeglar själens energier och den helande processen sätts igång.Kristallterapin är en mycket djup och helande metod. Ibland behövs lite magi för att komma tillrätta med känslor och invanda personlighetsmönster. Att få en kristallterapi är en mycket ljuvlig upplevelse där klienten hamnar som i ett flödande ljus utan gränser och efteråt känner sig strålande och upplyft. Kristallerna arbetar mycket på den eteriska kroppen, chakrasystemet och på psyket men också på den fysiska kroppen. Den är en metod att komma mer i kontakt med själen.”

Jag tycker helt klart detta låter både intressant och givande. Är det någon av er som testat detta eller något liknande?

4 reaktioner till “Spirituell terapi”

  1. Jag har aldrig hört om det visste inte att det fans en typ av spirituell terapi det där med mediciner är svårt vissa hjälper och andra inte ? Men hoppas du skrivet ett inlägg om du provar dena terapi

  2. Jag har hört talas om spirituel terapi men aldrig provat det. JAg tycker att du ska testa för det kanske är det som fungerar allra bäst för dig. Mediciner tror jag att man ska försöka undvika om det går. Går det inte så är det ju bra att de finns och att de inte är till skada för bebisen. Du får gärna berätta när du provat terapin hur du tycker att det är.

Kommentera