Babyworld

Detta inlägg är i samarbete med Babyworld

Nu när jag och Micke väntar barn så är det så roligt att surfa runt på internet och köpa nödvändiga ting till den lilla. Ni vet ju att vi nyligen köpt oss en vagn. Nu när jag kollar runt så är det mest efter kläder, men den lilla behöver så mycket mer än det. Jag har kikat inne hos babyworld och har hittat så mycket fint som jag vill att vår grabb ska ha. Fastnade för en helt fantastisk fin spjälsäng som är av märket sebra och det som är bra med den är att det är 2 in 1 och det betyder att det är en växasäng. När han vuxit ur spjälsängen så kan man lätt använda de två sidostyclena som medföljer så blir det en juniorsäng. Självklart så medföljer det även två olika madrasser, en för spjälsäng och en för juniorsängen. Det betyder att man inte behöver köpa en ny säng när grabben växt ur den, hur smidigt som helst tycker jag.

Designen är hur fin som helst och den kommer i 4 olika färger. Vit, blå, rosa och grå jag har givetvis fattat tycke för den vita. Jag tycker det är stilrent och om vi bor kvar här när han har anlänt så går den bra ihop med den gråa färgen vi har på väggarna.


Men inne hos Babyworld så har de så mycket mer än bara sängar, sortimentet är så stort. Jag har även kikat lite grann på olika saker till mig själv. Hittade något som jag inte visste existerade och det är gravidsmycken . Det är ett halsband med en bola där kedjan är så pass lång att de räcker en bit ner på magen. Inuti gravid oljan så finns det en liten xylofon på vilken en boll dansar runt och avger ett svagt och vackert ljud när man rör sig.

Detta ska vara lugnande för bebis och fungerar bäst från vecka 20. Tror det kan bli mysigt för bebis att höra det istället för hårdrocken jag spelar för honom 😉

Ni måste verkligen in hos babyworld och kolla in deras breda sortiment. Det finns något för både föräldrar och barn.

3 reaktioner till “Babyworld”

  1. Så roligt att få shoppa till bebisen. Tror jag missat att det är en liten pojke ni väntar. Så himla mysigt. 🙂 Det låter verkligen som en riktigt bra säng. Smidigt att det är både spjälsäng och växasäng.

Kommentera