Utvecklingssamtal med mig själv ~ Vilka människor trivs jag med?

Nu är det ny vecka och jag har verkligen sett fram emot att skriva det här inlägget, det är dags för ett utvecklingssamtal med mig själv 🙂
Dagens ämne är
Vilka människor trivs jag med.

Om jag tänker på min vänskaps krets så är det en salig blandning. Musiker, lagerarbetare, sjukskrivna, bloggare och sjuksköterskor. Men det är bara deras yrken och det förklarar ju inte hur de är som personer. De alla har en del gemensamt och det är att de är ärliga, jordnära, harmoniska och helt underbara. För mig spelar det ingen roll vad någon arbetar med. Det som betyder något är hur de behandlar mig och andra personer i sin omgivning. Skulle någon av dem vara elak på något vis så skulle de inte vara i min vänskaps krets. Vi delar alla olika åsikter och har olika syn på livet men vi ställer alltid upp för varandra. Så jag trivs med ärliga, härliga och jordnära människor. De ska gärna ha lika lätt till skratt som jag, sen om vi har samma humor eller inte spelar faktiskt ingen större roll så länge vi skrattar tillsammans åt olika saker. Jag kan inte med lögner så skulle det förekomma så har jag sagt tack och adjö. Men jag har även förlåtit lögner pga olika ting. Men jag är ändå på min vakt trots att jag trivs med personen/personerna. Ibland så beror inte den eventuella lögnen på personen som yttrar den.

Summan av kardemumman är helt enkelt att jag trivs med genuina människor. Jag har bara sådana runt mig och det är jag tacksam för.

Såhär svarade jag på frågan för ett par månader sedan.

Nu vet jag inte om vi pratar vilka typer av människor eller vilka människor jag har i mitt liv som jag trivs med? Men jag tror vi kör på generellt. Jag trivs med ärliga personer som står för vad den tycker och tänker. Drivna personer är helt underbart för man blir så inspirerad själv , det gillar jag. Att ha folk omkring sig som man måste tippa på tå runt är ingenting jag klarar av, så kan man säga okänsliga personer? Inte så att dem är okänsliga och är elaka sådana vill jag absolut inte ha i mitt liv. Men personer man kan prata om vad som helst med och man behöver inte hålla tand för tunga så att säga. Förstår ni vad jag menar eller blev det här väldigt luddigt nu?Jag trivs helt enkelt med personer jag kan vara mig själv med, personer som kan ta ett skämt , som får mig att skratta och känna mig levande. Personer som får allt att kännas kravlöst

Ja det som jag skrev både nu och för en tid sen gäller fortfarande. Att kunna vara sig själv i alla lägen är otroligt viktigt det också.

Vilka människor trivs du med?

5 reaktioner till “Utvecklingssamtal med mig själv ~ Vilka människor trivs jag med?”

  1. Har funderat på detta också. De flesta jag umgås med och trivs bäst med jobbar med människor i olika former. Socionomer, pedagoger, uskor, stödassistenter osv. Rätt intressant det där.

  2. Vilket fint inlägg! Jag håller helt med dig; det spelar absolut ingen roll vad man jobbar med utan hur man är som person. Som man vill bli behandlad själv, ska man behandla andra 🙂

  3. Jag tror jag känner på mig ganska omgående om jag stöter på en människa om det ät en person jag trivs med eller inte. Att trivas med menas att jag kan vara mig själv till 100% och att jag jag vågar ta för mig!

  4. Håller helt med om det där med vännerna. Det spelar ingen roll vad personen jobbar med eller hur hen lever. Så länge de har en bra personlighet och är snälla och glada så är det toppenbra☺️

Kommentera