Orolig mamma!

Har så himla mycket tankar som snurrar runt i huvudet. Vissa dagar känner jag mig cool lugn och vet att grabben i magen mår utmärkt. Igår oroade jag mig extremt orolig för hans missbildning på navelsträngen. Det är riktigt dumt att oroa sig dels för att han känner nog av när hans mamma oroar sig, sen kan jag ändå inte göra någonting åt saken. Så vitt jag vet så växer han som han ska och rör sig som aldrig förr. Tyvärr känner jag inga sparkar ännu men däremot känner jag lite fladder imellanåt. Men det kanske kommer senare? Jag vet tyvärr inte hur moderkakan ligger heller, ska fråga om det på ultraljudet imorgon . Någonting inom mig litar fullständigt på att allt är bra, men på kvällarna kommer mina tvivel. Det är inte sunt det här tror jag. Men som jag nämnde så kan jag inte göra så mycket åt det hela mer än att ta det lugnt och leva som vanligt. Sen är jag rätt säker att alla mammor oroar sig för sin lilla i magen, sen när de kommer ut oroar man sig i en livstid🙂

Längtar verkligen tills imorgon då jag får se den lilla igen. Ska även erkännas att jag går på nålar då jag fortfarande väntar på provsvaren från nipt testet. Men allt ordnar sig till slut och jag oroar mig säkerligen i onödan.

7 reaktioner till “Orolig mamma!”

  1. Lätt för oss andra att säga att du inte ska oro dig, men betydligt svårare att göra. Du har helt rätt i att din oro påverkar barnet, men döm dig inte för hårt. Råkade också ut för lite saker då jag var gravid en av gångerna. Min oro var värst, och barnet växte inte som det skulle. Låg inne och det för att min skull inte bebis. Födde ett helt friskt barn utan några problem 🙂 🙂 Det jag vill säga är att detta kommer gå galant, samtidigt som jag förstår din oro och inte vill förminska det du känner.

  2. Känner igen mig med de där att oroa sig ! Håller tummarna att det ser bra ut på ultraljudet ! Stor kram till dig ♡

  3. Jag la oroandet bakom mig för att annars så skulle jag vara ett vrak. Mitt oro kom mer när jag trodde att jag skulle få gå över tiden. Men 2 dagar innan bf kom han ut 🙂 Hoppas att det känns bättre efter ultraljudet i morgon

Kommentera