Paviljonger från Furniture Box

Detta inlägg är i samarbete med Furniture box

Någonting jag verkligen uppskattar är familjetid. Både med min sambos familj och min egen. Tänk er en varm härlig sommarkväll ute i trädgården, grillen är tänd och ni ska grilla den mat ni tycker om allra mest. Det skrattas och pratas om allt mellan himmel och jord samtidigt som ni sitter i en helt fantastisk paviljong. Låter inte det riktigt härligt. Tyvärr så var det storm här förra året och den tog med sig våran paviljong på en liten åktur. Vi har diskuterat om att det nu är hög tid att införskaffa oss en ny som inte bara står stadigt utan är riktigt fin också.

Det finns ju så otroligt många att välja bland men jag har hittat lite inne hos Furniture box som jag tycker är superfint. Min absoluta favorit är LUXOR Paviljong. Den skulle verkligen göra sig bra på våran tomt då vi skulle använda den flitigt. Den är 300×300 meter och kommer i en ljusgrå färg. Materialet är i aluminium och tyget är i polyester, självklart är tyget uv behandlat så det inte bleknar i solen. Det är en leveranstid på 3-8 vardagar och så är det fri frakt. Just nu så har de kampanj på en del paviljonger och de är till riktigt bra pris.

Tänker mig att den ska stå precis utanför vårat hus där vi har grillen. Kommer bli riktigt trevliga stunder i paviljongen det känner jag på mig. Speciellt om man bjuder över lite vänner för det får nog plats ett gäng beroende på hur stort bord man väljer att ha.

16 reaktioner till “Paviljonger från Furniture Box”

 1. En paviljong skulle jag gärna ha på vår uteplats. Vi har ett parasoll men det är jobbigt att hålla på och flytta och greja med det beroende på hur solen står. Med en paviljong slipper man det problemet.

 2. Sånna där är jättefina att ha i trädgården! Förstår att ni vill ha en ny om eran gick sönder förra året. Det för ju ganska mycket att ha en sån som ger lite tak när man vill sitta ute om kvällarna☺️

 3. Åh precis en sån här (eller i alla fall en liknande) har vi tittat efter.

  VI behöver något liknande vid poolen där man kan sitta och njuta i skuggan om man har tröttnat på att ligga och steka i solen.
  Vi har ju parasoll, men det är ju skönt att kunna sitta tillsammans i skuggan och dricka något kallt och kanske spela spel eller så.

  Tack för tipset, ska titta in om de har något som skulle passa oss.

  Kram krma

 4. Låter verkligen superhärligt med familjen samlad och att grilla osv 🙂 Det kan jag själv sakna nu när jag bor i lägenhet. När jag bodde i hus hade vi ju stor trädgård och det var ju en helt annan grej där 🙂

Kommentera