Sockerfritt godis

Jag är en riktig godisråtta och det går tyvärr inte ihop sig med min diabetes. Älskar smågodis och choklad framförallt och har gjort så länge jag kan minnas. Tyvärr så är min gravid craving just choklad och smågodis och det är lite kämpigt
ska erkännas🤣

Men vet ni vad? Igår fick jag hem en hel massa godis som antingen är helt sockerfria eller bara har en liten del socker i sig. Jag la en rejäl beställning i förrgår och detta kommer räcka väldigt länge. Får hoppas att Micke inte ens är intresserad av att smaka, då räcker de ännu längre haha

Ja det är som sagt ganska mycket och jag har en tendens att överdriva en del när det gäller godis. Trycker inte I mig så mycket på en gång men någon gång då och då vill jag ha och då ska det minsann finnas hemma😉

Jag har smakat en del av detta tidigare medans en del är nyheter för min del. Är riktigt nyfiken på hur protein baren med choklad smakar.

Skulle ni vilja ha en recension sen på några av dessa godbitar. Tänker mig att de kanske blir till helgen då❤️

16 reaktioner till “Sockerfritt godis”

  1. Jag älskar också godis 🙂 Choklad är en favorit här med <3 Najs att ha laddat upp med det hemma så det finns när man blir sugen 🙂 Hoppas han inte vill ha då 😉

  2. Åh men gud vilken dröm att ha sådär mycket gott, mums! Jag har smakat en av Nicks barer och wow den var så god. Borde kanske prova dessa med! Underbart att du hittade något bra att äta ist för socker och sånt 🙂

  3. Jag skulle vilja läsa vad du tyckte om det här godiset har bara smakat kex utan socker och tyckte inte det var lika gott som vanligt men ska bli kul att läsa vad du tycker ❤️

  4. Jag vill också ha en recension! 🙂 Men det gäller att se upp med det som det är mindre socker i. Finns Gott och blandat till exempel med 30% mindre socker i. Men så läser man innehållsförteckningen och så är det fyra olika sorters socker och sötningsmedel. Helt galet ju!

  5. Det är bra att det finns sockerfritt val men jag är ju en choklad människa och skulle inte byta ut vanliga. Men har faktiskt inte provat något av det så det kanske man borde? 🙂

Kommentera