Vilken natt đŸ€Ł

AlltsĂ„ I natt hade jag vĂ€rldens party tillsammans med Spice Girls, ja I mina drömmar alltsĂ„. Jag bodde i ett stort hur och de behövde tydligen nĂ„gonstans att hĂ€nga. Geri och jag dansade pĂ„ bordet medans de andra gjorde nĂ„gonting annat. đŸ€Ł Mina drömmar om nĂ€tterna Ă€r helt oförklarliga och otroligt skeva. Skrattade gott nĂ€r jag vaknade. Drömmer vĂ€ldigt konstigt nuförtiden men som tur Ă€r sĂ„ Ă€r det inga mardrömmar iallafall

Idag ska jag Äka in till odenplan för att göra ett ultraljud, jag Àr faktiskt inte speciellt nervös som jag har varit de senaste dagarna. Detta kommer gÄ alldeles utmÀrkt och han mÄr nog riktigt bra dÀr inne i magen. KÀnde lite buffar och knuffar igÄr och det var sÄ otroligt mysigt. Sprang till Helen och ville att hon skulle kÀnna men dÄ slutade han givetvis och röra sig haha. Antar att de rör sig som mest nÀr man ligger och vilar eller ska sova?

12 reaktioner till “Vilken natt đŸ€Ł”

  1. Haha vilken dröm! TÀnk sÄ knasigt det kan bli, men ganska hÀftigt ÀndÄ!
    Åh sĂ„ mysigt med en liten i magen! Saknar den kĂ€nslan massor😍

  2. Lycka till med ultraljudet! 🙂 haha ja visst kan drömmar vara fantastiska, har ocksĂ„ drömt en hel del om att umgĂ„s med kĂ€ndisar haha 😂

  3. Jag drömde ocksĂ„ vĂ€ldigt konstiga och roliga drömmar nĂ€r jag var gravid. SĂ„ mysigt att kĂ€nna sparkar och buffande. Jag brukade tycka lite pĂ„ magen för att vĂ€cka sonen nĂ€r jag var gravid. Min son levde rövare i magen pĂ„ mig 🙈 Ultraljudet kommer sĂ€kert gĂ„ hur bra som helst 🙂

  4. Dessa drömmar 🙂 HjĂ€rnan mĂ„ste ju snurra pĂ„ nĂ„got grymt dĂ„ den sorterar alla intryck och sĂ„ tar det sig sĂ„dana hĂ€r former.

Kommentera