Allt kommer bli bra❤️

Ultraljudet gick väldigt bra igår, ähan var inte lika rörlig som innan så nu kunde alla blodflöden mätas, även blodflödet i hjärtat kunde mätas. Allt såg väldigt fint ut enligt doktorn så nu inväntar vi bara provsvaren från nipt testet. Jag vet att jag kan släppa oron nu när doktorn sagt att allt ser bra ut men det är ju lättare sagt en gjort. Min omgivning blir helt galen på mig när jag oroar mig. Men sen spelar det ingen roll vad provsvaren visar, vår grabb är så fruktansvärt älskad redan och det finns ingenting jag inte skulle göra för honom. Doktorn rekommenderade ett ultraljud till redan i vecka 25 då min sjukdoms historik är som den är med psykisk ohälsa och diabetes. Han ville att vi bara ska se så allt är bra, men det var ingenting han kunde boka in mig på utan det är ett beslut min barnmorska får lov att ta.

Pratade med specialist mödravården nu på morgonen ochde kollade upp det där och kom fram till att det ultraljudet får alla som får där. Går man på specialist mödravården så är det för man har antingen diabetes eller andra bekymmer som kan påverka graviditeten negativt. Känns iallafall skönt att jag ska ha minst två ultraljud till så ve ser att allt är bra

Känner mig ändå rätt lugn just idag vilket är skönt, men jag är riktigt trött och ögonen går i kors. Tog en stund att somna igår för alla tankar bara snurrade.

Allt kommer bli bra ❤️

24 reaktioner till “Allt kommer bli bra❤️”

 1. Såklart det kommer gå bra hjärtat <3 Skönt att allting såg bra ut nu iallafall, då kan man pusta ut lite även om det säkert är som du säger svårt att inte oroa sig hela tiden hehe.

 2. Det är helt okej att oroa sig, och kom ihåg att det är helt okej att ledsna på människor som tycker att man är för negativ. Vi har en kämpig graviditet med Lilla My i bagaget, några missfall och nu är jag snart i vecka 30 med lillebror. Men allt är fortfarande läskigt, och jag är glad över att vi får mycket fokus från specialistmödravård och annat. Jag hejar på er!

 3. Så underbart, minns min egna oro eftersom min kropp skjuter bort de barn jag fått själv, men med hjälp så lyckades mina två mirakel att få komma till världen. Det är svårt att förklara för något utan bekymmer, men den lyckan när de äntligen är i famnen är enorm, tills dess oroar man sig för allt ❤

 4. Förstår om du är extra orolig pga dina sjukdomar. Skönt att det känns bra idag. Härligt att ni väntar barn och försök att verkligen njuta mitt i oro som kommer och går. Tänk vad härligt att du älskar den lille redan 😃

 5. Så härligt att höra ! Men man är alltid orolig oavsett om läkarn säger att allt ser bra ut ! Så mysigt att vänta barn ! 😍😍🤗

 6. När du känner orostankarba kring graviditeten komma, hur gör du för att bli lugnare igen?
  Andra får bli hur trötta de vill, fortsätt berätta hur du känner. Det är fullt normalt att vara orolig över en graviditet.
  Och om inte annat så får du uttrycka oron här, jag står ut med att lyssna, det lovar jag❤️

 7. Åh detta med könet har jag missat, så himla roligt att ni väntar er en liten son! Underbart att allt såg bra ut! Jag kan verkligen förstå att du oroar dig, det gjorde jag med när jag var gravid 🙂

 8. Strunta i omgivningen! Lättare sagt än gjort, men strunta i dom, blåst bort dom:). Så skönt att du kan slappna av lite nu och njuta ännu mer resten av graviditeten.

 9. Åh va skön att det ser bra ut!!!
  Vet hur orolig man är innan man fått det ”svart på vitt!

  Med min sista var jag så orolig pga. min ålder så jag gjorde faktiskt ett fostervattenprov. Allt såg bra ut 🙂

  hoppas du får en fin kväll

  kram kram

 10. Hoppas att nip provet visar bra! förstår din oro ocj förstår att det kan vara svårt att sluta och kanske lätt för andra att bara säga ” sluta oroa dig ”
  kram på dig ❤️

 11. Klart att allt kommer bli bra. TRor inte du behöver oroa dig så mycket lilla bebisen mår ju bra så njut av att vara gravid för vips så är bebisen här. Kul att du tänkte på mig när du var på Bröd & SAlt vid Odenplan.

Kommentera