Nu är provsvaren här ❤️

Igår så åkte jag och Helen till Vallentuna för att äta lite lunch innan jag hade ett besök hos tandläkaren. Jag hade två små hål som de tyckte var onödigt att laga då de var så små, sköter jag om det ordentligt så kommer det inte bli värre. Efter besöket så gick vi och hämtade ut lite paket, hade beställt kläder åt grabben. Jag fick lite överstyr där med men han ska givetvis ha det bästa 🙂 Appropå grabben I magen så kom provsvaren igår förmiddags, det var inga avvikelser och proverna såg bra ut. När jag läste det så började jag gråta av lycka. Gråter när jag skriver detta då jag är så lättad och otroligt lycklig.

Jag passade på att köpa mig en ny plånbok då min jag haft ett tag nu är så stor och klumpig. Känns skönt att ha en lite mindre faktiskt. Den är skit snygg tycker jag 😉

Stupade i säng runt 23 då jag var olidligt trött och är minst lika trött idag. Vi ska grilla och umgås med svärisarna idag. Kommer bli riktigt mysigt tror jag.

Vad hittar ni på idag?

6 reaktioner till “Nu är provsvaren här ❤️”

Kommentera