Fotboll och sol

Jag är nydligen hemkommen efter en dag i Uppsala tillsammans med Micke. Vi kollade när syrran lurade lite boll.Hon har nyligen bytt klubb till Gusk   så det var riktigt kul att se henne spela idag. Det som gjorde det hela mer spännande var att de mötte hennes gamla klubb Rimbo Dam. Vi kom lite sent så vi missade första målet, ja vi va 5 minuter sena så det gick väldigt fort. Men Gusk tog snabbt ledningen och fortsatte i samma anda. Syrran har varit sjuk hela veckan så hon kom in när det var 35 minuter kvar av andra halvlek. Det var så starkt av henne att spela trots att hon fortfarande var sjuk. Under spelets gång så insåg jag hur fult tjejerna i Rimbo spelar när de blir frustrerade, de vart extra hårda när syrran var på plan.

Mys i solen ❤️


Det var riktigt härligt att se min syster spela en helt annan typ av fotboll än vad man är van att se. Jag förstår att hon bytte klubb dels för att utvecklas och testa annat, och sen kan behöva ombyte efter nästan 10 år i samma klubb. Är alltid lika stolt över henne vart hon än spelar

Självklart hade min mamma med sig Svante på matchen. Han älskar äpplen 😉

Matchen slutade 4-0 till gusk och det vart en hel del snygga mål. Riktigt glad att vi åkte hela vägen till Uppsala, det vart en riktigt härlig dag i solen.

16 reaktioner till “Fotboll och sol”

  1. Vad roligt att titta på fotboll. Man tänker ju att tjejer inte spelar så ful fotboll men de kan de med. Blev helt chockad över hur fult tjejerna spelade i en match jag hade förra året. Går jag ut på plan och dömer herrar så vet jag ju att det kan smälla på så jag var inte beredd på det när jag dömde tjejerna.

  2. Vad roligt att din syrras lag vann 🙂 Måste kännas extra kul för henne när det var gamla laget hon mötte 🙂 Hoppas inte din syrra blir sämre nu när hon tränade utan att hon istället blir helt frisk snart 🙂

  3. Hon måste vara glad som har dig där som hejjar på och stöttar! Syskonrelationer som funkar så är ju toppen, hoppas verkligen mina barn stöttar varandra så genom livet också 🙂

  4. Fotboll är alltid bäst i strålande solsken kan jag tycka. Att byta klubb handlar ju även om att byta tränare så det är ofta en bra push mot mer utveckling och mer lärande!

  5. Oh så härligt. Jag hoppades på att få en fotbollsspelande unge, men icke sa nicke 😒 har alltid sett mig som fotbollsmorsa.
    Skönt med fint väder också !

  6. Vad roligt att det fanns lite extra rivalitet med tanke på att det var hennes gamla klubb! Sådant är både tufft och fantastiskt samtidigt. Att de är lite extra hårda mot henne hör nog till, men jag hoppas att domaren hade koll så de inte gick över gränsen ordentligt. Hon måste ha varit stolt över att ha er på läktaren!

Kommentera