Smycken från blingit.se

Detta inlägg är i samarbete med blingit.se

Jag älskar verkligen allt som har med smycken att göra och har en del hemma. Dessvärre så har jag svårt att använda nästan hälften av dem då jag blivit allergisk mot silver. Jag kan ha dem på mig en kort stund innan det börjar klia. Sen beror det även på om det är örhängen, halsband eller ringar. Att bära en silverring du gersr tyvärr inte för min del. Men det finns ju otroligt fina smycken i andra material. Skulle verkligen vilja förnya hela mitt smyckeskrin och jag har suttit och kollat in alla de vackra smyckena inne hos blingit. De har verkligen något för alla och det finns i olika prisklasser. Just nu så är jag på jakt efter både halsband, armband, ringar och örhängen. Ja det som är viktigt att ha i ett smyckeskrin helt enkelt😉

Örhängena jag föll pladask för är från Caroline svedblom. Det är så himla fint med kristallen, en riktigt fin detalj. Skulle verkligen känna mig vacker i dessa, och dem var inte så fasligt kostsamma heller.


Även halsbandet är ifrån samma designer /märke och är hur fina som helst. Jag gillar verkligen stenarna, tänk när solen lyser mot halsbandet och det glimmar sådär fint.

Det jag gillar med blingit är att de har så mycket ifrån olika märken. De har en leveranstid på 1-2 vardagar och det är fri frakt om man gör en beställning på över 300 kronor. Vill ni köpa nya smycken eller kanske en födelsedagspresent så tycker jag att ni besöker blingit.se och lägger en beställning.

33 reaktioner till “Smycken från blingit.se”

 1. Super fina smycken ! Jag var mycket för ringar och örhängen förut ! Men nu är jag jätte dålig på att använda de !

 2. Det är verkligen så roligt med smycken, finns ju för många att välja på jämt haha. Har inte sett denna sida förut så ska helt klart kika in 🙂

 3. Är också en sucker för smycken, dessa var verkligen super fina. Saknar att kunna ha stora, fina örhängen. Nu har jag ju töjt mina öron för mycket 🙁

 4. Wow… älskar de örhängena jag med… Jag har lite svårt för större örhängen men försöker lära mig att ha det ändå för det är så otroligt fint!!

  Ska in på sidan och se vad de mer har!!
  Tack för super tips!!

  kram kram

 5. Älskar också smycken och har mer än vad jag egentligen använder. Det jobbiga är att jag tycker det finns så många fina ringar, men mina fingrar verkar inte skapta för ringar. Antingen är ringen för liten eller så är den för stor… 🙂

  1. Nu har du hört talas om det 😉 Hade en silver förlovningsring men fick en kraftig allergisk reaktion på hela fingret. Fick byta till en guld förlovningsring ist

 6. hål i öronen har ja o vigselringar annars är ja så dålig numera både på armband o halsband även det är så fint
  jätte fina bilder o smycken

 7. Vilka fina smycken.
  Att vara allergisk mot vissa material är rätt vanligt. Äkta guld brukar oftast funka för dom flesta. Även titan har jag för mig att det heter.

 8. Tidigare såköpte jag alltid smycken som minnen när jag var utomlands men jag har insett nu att jag aldrig nästan bär smycken så jag försöker motstå ha-begäret du ger mig nu med allt jag kan. Du gör det dock inte lätt alls för mig. Ditt inlägg fick mig nästan att vilja ta hål i öronen!

 9. Jag älskar smycken!! Äger inte lika mycket som jag skulle vilja men det jag har används flitigt 😀 De där örhängena var riktigt fina faktiskt 😀

Kommentera