Möte på psykiatrin

Halloj.

Jisses idag är jag riktigt trött och har till och med somnat till en stund nu på dagen. Det händer inte ofta kan jag säga, men jag antar att den lilla tar min energi och det är helt okej.

Igår så var jag på psykiatrin för första gången på länge, vi har det glesare mellan besöken då jag faktiskt har mått riktigt bra den senaste tiden. Tyvärr så har det skett en förändring där, det är inte så att jag mår skit dåligt psykiskt men det är kämpigt vissa dagar. Har även svårt att skilja på min ångest och mina gravid hormoner. Det var så skönt att häva ur mig alla tankar som jag inte riktigt är bekväm med att berätta för någon annan.. Kände att jag fick ordning på det mesta faktiskt. Vi ska inte ses på en månad nu men ju längre in i graviditeten jag kommer så blir det tätare besök så de ser att jag mår bra psykiskt. Det tycker jag är jättebra faktiskt, märker hur mkt alla inom vården bryr sig.

Idag händer det inte speciellt mycket mer än att jag ska fixa korv med bröd till middag. Sån jäkla lyx🤣 En riktigt slö dag men det behövs ibland.

Vad hittar ni på idag?

smacap_Bright

16 reaktioner till “Möte på psykiatrin”

  1. Skönt att du känner att du verkligen kan prata av dig där! Förstår att det är svårt att skilja på mående och gravid hormoner ♡

  2. Korv med bröd lät gott 😊 skönt att behöva prata ut & det är just det dår att man har så mycket inom sig som man känner att man inte kan berätta för någon. Kram till dig ❤️

  3. Bra att de tar hand om dig och bryr sig!! Man behöver ofta bara få sätta ord på sina känslor för någon som lyssnar och förstår för att det ska kännas bättre. Hoppas det går åt rätt håll!!

  4. Det är nog bra att ses oftare ju närmre förlossningen du kommer om du kan så kan täta besök efter förlossningen också. Det är så lätt att förlossnings depression om man redan innan hade psykiska problem ❤ Jag var ganska snabb med att berätta det för min BM så det syntes fort när min kom.

  5. Det är verkligen skönt att gå och prata med någon om sin ångest. Jag funderade också på om jag skulle äta korv med bröd idag. Det är ju så gott 🙂

  6. Vad skönt att de kommer bli mer besök ju längre graviditeten går. De är ju jätte bra så du kan få hjälp om de behövs och att dom ser att du mår bra

  7. Vad skönt att du mått bra på sista tiden, hoppas det bara är gravidhormonerna som spökar. Idag ska syster, sonen och jag på loppisrunda 🙂

  8. Vad skönt att det går framåt men att du ändå tar emot hjälpen. Självklart måste hormonerna spela in en stor roll. Hoppas att du mår bättre snart.

Kommentera