Världen är bra liten

Halloj.

Jag har ju glömt att berätta en ganska så rolig sak för er. Förra veckan så var jag in i en liten butik i Vallentuna som heter Udda mått, de säljer jättefina kläder i alla möjliga mått. När jag strosande runt där så tyckte jag att jag kände igen kvinnan i kassan. När hon kom för att hjälpa mig med en tunika jag fastnade för så passade jag på att säga att jag kände igen henne. Vi dividerade fram och tillbaks om vart jag kan ha sett henne innan, hon nämnde att hon arbetat på Coop forum och det var då det slog mig. Frågade lite försiktigt om hennes man höll på med travhästar vilket han gjorde. Vi kom fram till att detta var vänner till min mamma. Världen är bra liten ibland. När jag nämnde mamma så kände hon igen mig också och kopplade, så himla roligt 🙂

Jag gick därifrån med en tunika rikare och ett leende på läpparna.

Älskar verkligen tunikan den är i så skönt material och så är det lite stretch. Den kan magen växa fint i🙂

Sen matchar den perfekt med mina nya skor 🙂

11 reaktioner till “Världen är bra liten”

  1. Det är så himla roligt när man träffar på någon man känner igen och sen visar det sig att även någon i familjen känner en. Det är en jättefin tröja 🙂

Kommentera