Är så stolt över mig själv

Idag ska jag åka till Danderyd och ha möte med diabetes teamet. Känner mig faktiskt väldigt stolt över mig själv.. Förra veckan var jag och lämnade HBA1C vilket är ett blodprov som visar hur blodsockret legat en längre tid. Tjuvtittat lite på provsvaren på vårdguiden och det ser riktigt bra ut. Första gången jag lämnade blodprov för min diabetes så låg jag på 76 mmol/mol  och det var i februari. Det är väldigt högt tycker jag men när jag lämnade andra gången i april så hade jag sänkt värdet till 43 mmol/mol och jag var så himla lycklig, det är ju lågt med tanke på att referens intervallen är 27-42. Men det blir bara bättre och bättre hörrni, för föra veckans siffror ligger på 32 mmol/mol, det är riktigt bra. Att insulinet hjälper så pass bra som det gör är fantastiskt. Sen gör jag väldigt mycket själv också, ändrat om kosten och äter inte godis eller bakverk med socker i. Ska erkännas att det slinker I ibland men inte i samma utsträckning som förut. Detta känns så bra och jag hoppas läkarna är lika nöjda som jag. Vem vet en dag kanske jag slipper sprutor? Men jag tror det sker längre fram isåfall🙂

Ska även passa på att träffa barnmorskan idag och prata lite. Ska nog få ett moderskaps intyg som jag ska skicka in till försäkringskassan. Är inte helt säker men jag har för mig att hon nämnde att vi skulle ses idag. Skönt att ha både barnmorska och diabetes team under samma tak 🙂

Känner redan att det här är en riktigt bra dag🙂

2 reaktioner till “Är så stolt över mig själv”

  1. Men vad skönt att långtidssockret har sjunkit. Jag håller tummarna att det sjunker så pass mycket och håller sig där så att du slipper sprutorna.

Kommentera