Leksaker från Hiko

Detta inlägg är i samarbete med hiko.se

När jag var liten så samlade jag på gosedjur, jag hade hela sängen full och jag vägrade låta någon röra dem. Jag  la dem alla på samma sätt när jag bäddade sängen, jag pratade med dem och inbillade mig givetvis att dem kunde prata men gjorde det vara när jag sov. Minns särskilt en nalle som jag hade fått av min farmor, den var jag  extra rädd om. Den fick alltid den finaste platsen i sängen och mina syskon älskade att flytta på den när jag inte såg. Självklart så gjorde det mig väldigt upprörd och det var ju precis det dem ville.

Nu när jag själv ska ha barn så vill jag köpa en massa olika gosedjur och ha i spjälsängen (som vi för övrigt inte köpt ännu). Men jag tänker mig att det får vara små gosedjur till en början, jag menar grabben måste ju få plats i sängen när han ska sova. Det vore så roligt om jag kunde föra detta intresse vidare.

Jag tänkte att när vi köpt spjälsängen så ska jag även klicka hem lite gosedjur och leksaker i från hiko. Det är en online butik som inriktar sig på leksaker för barn i alla åldrar och de har så mycket spännande saker .

Klart att Bamse ska få bli del av våran lilla familj, jag älskade bamse som barn och skulle bli så glad om grabben också gör det. Men gör inte alla barn det? 🙂

Den här lilla kossan tycker jag är så himla söt och den ska solklart ha en plats i spjälsängen.

Sen har jag tittat på en pusselmatta och den kommer givetvis användas när han blivit lite äldre. Tänk er att han kommer sitta där med sina vänner och leka. Det fina med den här är att man kan bygga den i olika skepnader vilket jag skulle tycka vara roligt iallafall 🙂 Matrialet är mjukt och är gjort av Eva skum. Skulle det vara så att man vill skära till bitarna så är det lätt att göra.

10 reaktioner till “Leksaker från Hiko”

  1. Haha ÅH! Nu får jag flashback från min barndom. Jag tror att min mormor köpte två nya gosedjur till mig i veckan och min mamma kan än idag vara skogstokig över hur mycket plats de tog. Och jag förstår henne, för idag har jag en treåring som är likadan. Så fort vi går in i en butik vill hon ha ”ett djur” som hon själv säger och hennes rum är redan nu mer än välfyllt av de små och stora sakerna.

  2. Hade också hur mycket gosedjur och nallar som helst! Var helt otroligt! Ska in och kika på hemsidan tills sonen fyller år

  3. Så mycket bra och fint som dom har. Min Loui älskar bamse, han är helt tokig i bamse. Jag tyckte att det var skönt att inte ha några gosedjur i spjälsängen i början. Gosedjuren fick bo i Louis sängen när han närmade sig året 🙈 nu är hans gosedjur med överallt haha

  4. Det är så mysigt med gosedjur. De allra flesta barnen bara älskar det, och visst köpte jag en hel del till mina små sessor då de kom. Bamse är en favorit hos ett av dom vet jag, och hon vill ha allt med just Bamse

  5. Minns så väl att vi också hade massor av gosedjur ! Och att vi rensade hela tiden ! Men de är ju så gosigt !

Kommentera