Vad är perfektion?

Det finns alltid någon som ska tycka och tänka illa om ens val här i livet, har du varit med om det förut? Tittar man då på de personernas liv.. Är så allt perfekt? Vad är perfektion i dina ögon? I mina ögon är perfektion när någon är riktigt lycklig, inklusive jag själv. För mig är inte perfektion ett städat hem, mycket pengar på banken eller ett fint arbete. Men vad klassas som ett fint arbete? Enligt mig så är alla arbeten fina och lika mycket värda. De arbeten där man får sin inkomst är fina, likväl som idiellt arbete. Perfektion? Det är lycka, kärlek och familj. Visst en familj kanske inte är perfekt då alla gör misstag, men poängen är att alla se perfektion på olika sätt. Själva ordet är egentligen svårt att definiera, precis som normalt. Det som någon anser är perfekt kanske inte är det för dig. Jag upplever att folk tycker mitt liv är ostabilt, medans jag själv inte alls håller med dem.
Senast igår så skrev jag att andras åsikter och mig inte är mitt problem, och så är det verkligen. Det gäller även dig och vad folk tycker om dig. Det är deras problem och deras energi som går åt, låt dem inte ta din också. Var stolt över dig själv och den du är, det finns bara en av dig och du är unik❤️

5 reaktioner till “Vad är perfektion?”

  1. Oh så bra ord, just idag la jag upp en bild på mig för första gången i bikini på insta och facebook. Jag skrev att jag var stolt över mig, trots vad alla sagt genom åren. Det går inte att göra om mig och det är jag glad för ❤

  2. Jag tycker nog perfektion är ungefär som dig, att man har ett arbete, tak över huvudet och mat på bordet. Samtidigt som jag kan fundera vad perfekt är. Lite som du säger att de som är perfekt för någon annan kanske inte är perfekt för nån annan 🙂

  3. Jag förstår vad du menar. Samtidigt tänker jag vad är perfekt? Vi alla är olika och värderar saker olika. Jag skulle inte säga att mitt liv är perfekt men det är bra nog. Perfektion kan även sätta onödig stress och press så känns som ett ord jag vill vara försiktig med att använda.

Kommentera