Jämför dina lån med enklare.se

Inlägget är i samarbete med enklare.se

Det här samarbetet har jag faktiskt sett fram emot att dela med mig av, anledningen till det är för att jag själv använt mig av den här tjänsten.
För en tid sen så behövde jag ett lån av olika anledningar men jag visste inte riktigt hur jag skulle bära mig åt. Skulle jag kontakta en bankman, vilken bank skulle jag vända mig till? Det var så många frågor och jag kände mig villrådig. Jag tyckte att det var så himla mycket att tänka på och jag var inte alls insatt i det här med räntor och liknande. Av en slump så kom jag i kontakt med ett företag som heter enklare. Det är ett företag som inriktar sig på att jämföra lån hos olika banker och låneaktörer. Det är så att bankerna arbetar på liknande sätt men erbjuder olika typer av avtal. Jag fick hjälp via telefon av en person som gjorde en ansökan åt mig, ett par timmar senare så hade jag fått lite erbjudanden från olika banker. Vi jämförde och diskuterade vilket av dessa erbjudanden som passade mig bäst. Kände mig verkligen trygg i mitt beslut då jag fick riktigt bra support.

Det är verkligen super viktigt att jämföra lån innan man tar ett beslut. Se till att tänka efter ordentligt att du är trygg med valet innan du signerar någonting. Jag kan med handen på hjärtat rekommendera Enklare, de vet vad dem gör och erbjuder fin service.

2 reaktioner till “Jämför dina lån med enklare.se”

  1. verkligen skönt med dessa tjänster, så man faktiskt kan få hjälp med alla frågor och funderingar.
    Verkligen bra att du påminner folk om att tänka innan de väljer, för folk verkar bara ta lån ibland haha.

Kommentera