Vart tog dagen vägen?

Den här dagen har verkligen rusat iväg känner jag..Känns dock som att jag nyss klev upp ur sängen och riktigt så är det inte. Efter lunch idag så åkte jag och grannen iväg för att hämta paket och handla lite. Vi tog det väldigt lugnt då jag inte mått så bra under dagen, men det gick faktiskt över efter jag rört på mig lite. Det är inte så att jag mått psykiskt dåligt eller så utan det är att jag varit lite snurrig bland annat.

Vi tog oss en fika på mitt favorit café och jag slog på stort med en kladdkaka. Mitt blodsocker har varit så jäkla bra de senaste dagarna så jag tyckte jag förtjänade en socker bomb😉 Med tanke på att vi rörde på oss en hel del efter fikan så var inte bs så högt som jag trodde och det kändes riktigt skönt.

Det har inte hänt så mycket mer än så idag, men detta räcker gott och väl.

Vad har ni gjort idag?

14 reaktioner till “Vart tog dagen vägen?”

  1. Du är inte ensam om att känna att denna dag verkligen har sprungit ifrån en, man vaknade ju nyss haha. Idag har jag varit på ett möte och nu blir det till att redigera 🙂 <3

  2. Nu blev man allt sugen på kladdkaka och det är verkligen en favorit. Tycker du helt kart ska få njuta av en kladdkaka 🙂 Ibland förtjänar man något gott 🙂

  3. Åh, om det är något jag saknar nu när jag kör strikt kost så är det kladdkaka. När jag äter kladdkaka vill jag ha den fast i kanterna och sen är det typ smet i mitten. Så galet gott! Härligt att läsa att sockret håller sig så stabilt.

  4. Inte så farligt att ta något sött ibland bara det inte blir för mycket. Tycker du tagit din diabetes diagnos suveränt. Du har snabbt ändrat det du måste ändra och fixat allt ikring det. Du är så himlans bra, så visst förtjänade du den biten, det tycker jag med ❤

    1. Ja jag kände att den var jag värd. En gång i månaden så anser jag att det är okej att unna mig något sånt här smaskigt🙂

Kommentera