Köttgryta ❤️

Vilken otroligt seg dag detta har varit. Tanken var att jag skulle bege mig till Vallentuna för att hämta ett paket, men jag var helt slut när jag slog upp ögonen i morse så det får bli en annan dag. Ingen stress med det egentligen men jag vill inte att det ska ligga för länge så det skickas tillbaks.

Har tagit det lugnt hela dagen och det har varit skönt. Efter lunch så ställde jag mig och fixade en högrevs gryta som fick stå och puttra i 5 timmar, köttet vart otroligt mört och det är så himla gott. Köttgryta är min absoluta favorit rätt och har varit sedan barnsben. Det vart så mycket så det finns till både lunch och middag imorgon, känns faktiskt riktigt skönt och smidigt framförallt.

Ska snart slå på någon serie och bara slappa. Blir nog tidig säng ikväll tror jag. Sover ju mer än vad jag brukar nuförtiden och det är inte så konstigt egentligen 🙂

Vad har ni för er i kväll?

9 reaktioner till “Köttgryta ❤️”

  1. Även jag vart lite seg idag, skulle hämta paket också men som tur var kom de till dörren istället. Har provat lite klänningar men nu blir de youtube

  2. Trots att jag har ätit så blir jag så sugen på maten när jag ser bilden. Visst är det smart att laga mat så det blir över till en annan dag 🙂

  3. Hoppas att du är piggare idag. Det är så jobbigt med såna där sega dagar. Jag älskar också köttgryta. Där gav du mig inspiration till morgondagens lunch. Idag ska vi till min mans mamma och fira så jag tar med av kycklinggrytan som blev kvar igår.

  4. så gott med köttgryta när den får koka sådär länge. Nu äter jag ju knappt aldrig kött längre men visst minns jag smaken av en god köttgryta. Sitter i bilen upp till Falun för att heja på dottern som ska täv la.

Kommentera