Vem vill du att jag ska vara?

Jag har tak över huvudet, skor på fötterna och jag har mat. Men du var inte där när jag verkligen behövde det. Så vem är jag nu? Vem vill du att jag ska vara? Jag kan förlåta dig men jag kommer aldrig överleva dig. Jag är inte samma skrämda lilla tjej jag en gång var. Tänker leva och överleva för jag vill inte att alla händelser i livet ska passera mig. Jag vill vara med på åkturen genom livet. Tänker fortsätta drömma och inte lämna som du gjorde. Inte tänka att livet är en lögn. Är redo att försöka kämpa lite till, kämpa mer än vad jag redan gör/gjort. Det är en hel värld utanför dörren som väntar på mig. Inte en endaste tår ska jag fälla för dig. För vad har du gjort för mig? Jag har grävt i mina minnen för att se om jag kan finna svar. Svar på frågan: Varför? Kommer inte fram något, så jag tänker fortsätta leva, och upptäcka allt fint som finns i livet. Allt jag inte redan upptäckt som är redo att upptäckas

11 reaktioner till “Vem vill du att jag ska vara?”

  1. helt rätt, man ska aldrig låta en människa förstöra ens liv. man ska fortsätta kämpa även om det käns svårt , finns så mycket vackert här i livet. kram <3

  2. En väldigt fin text måste jag säga så otroligt rörande håller med dej i det du säger man ska inte låta en annan mänsks förstöra en liv ❤️

  3. Jag tycker du ska vara den du vill vara. Tänk på att i slutet är du personen i ditt liv som du alltid kan lita på och den du måste ta hand om och värdera högst. Kram

  4. Jag vet inte vem texten handlar om eller vad som har hänt, men jag berörs väldigt mycket av den här texten. Tack för att du delar med dig. <3

Kommentera