Virrpanna

Idag har jag varit en riktig virrpanna vilket jag iof alltid varit, men idag har det varit extremt. När jag vaknade så kände jag mig pigg och hade inte särskilt ont. Hade ju ett paket att hämta i Vallentuna, samt ett jag skulle skicka iväg. Efter frukost så traskade jag iväg till bussen, halvvägs så kom jag på att jag glömt paketet som ska skickas tillbaks hemma. Suckar åt mig själv och fortsätter att gå, orkar inte vända hem igen då bussarna inte går så ofta. Väl framme vid bussen så är jag nöjd att jag har fem minuter till godo. Men vet ni vad? Bussen åker förbi mig fast åt motsatt håll mot tåget, jag hade ställt mig på fel busshållplats. Jag trodde den skulle gå direkt till Vallentuna och inte via tåget. Ja så där står jag och suckar och är irriterad på mig själv, får stå där i 30 minuter extra och ta nästkommande buss. Så tröttsamt och jag trodde jag skulle kissa på mig, ville sätta mig i diket och kissa men precis då kom bussen 🤣 Sen fick jag stressa i Vallentuna för att hinna med tåget hem. Men jag hann med det jag skulle och Micke hämtade mig vid tåget.

Det var nog tur det för när ja va framme kunde jag knappt stå på benen, jag hade så fruktansvärt ont i fogarna och så snurrade det i huvudet.

Jag vet att jag inte ska överanstränga mig men jag avskyr verkligen att graviditeten begränsar mig som den gör i mellan åt. Men det betyder inte att jag inte är tacksam. Har bara svårt för de här med att vara begränsad 🙂

7 reaktioner till “Virrpanna”

  1. Begränsad känner jag mig jämt & ständigt. men det beror ju på nåt helt annat.
    Hoppas inte den dåliga dagen fortsätter dåligt. Ta hand om dig.

  2. Så tokigt det kan bli! Jag skulle nog också kunna lyckas med någon sådant 😅 förstår att det är jobbigt att känna sig begränsad men så underbart det kommer bli när bebis är här 🙂

  3. Det är så drygt när bussen åker ifrån en eller att man nästan hade hunnit med den. Skönt att du fick hämta paketet och att sambon hämtade dig sen 🙂

  4. Ja det sägs ju att man ska vara som vanligt även då man är gravid, men då man har ont som du då redan så är det nog et sätt kroppen talar om att man ska ta det lite lungt

Kommentera