Mys med getterna ❤️

Det har regnat lite fram och tillbaks idag och jag har känt mig väldigt låg. I mellan skurarna så bestämde jag mig för att ta en liten promenad så jag piggnade till och kom ut lite. Men jag hann bara till grannens uppfart när jag såg att hon var ute och höll på i trädgården. Våran granne är Mickes moster om jag glömt nämna det någon gång, och vår närmsta granne är hans föräldrar då vi bor på deras tomt 😉

Jag bestämde mig för att hålla Mickes moster sällskap en stund innan jag gick vidare. Vi satt och pratade om trädgården och djuren. Det var riktigt trevligt och jag passade givetvis på att hänga lite med getterna och hönsen/tuppen. Så otroligt härliga djur och så fina personligheter

Finaste snöros❤️
Kalla var uppenbarligen hungrig ❤️

När jag kom hem så gjorde jag kassler sallad till middag, vart helt okej. Kände verkligen inte för att stå och fixa med det gick ju fort som tur var och Micke tyckte om det🙂

Hur har ni haft det idag?
Bara jag som tycker att det är skönt att det är måndag imorgon?

11 reaktioner till “Mys med getterna ❤️”

  1. Vad härligt att ha så nära till djur och att kunna få gosa lite med dem i bland… Hade vart mysigt att få komma in i en gethage och mysa =) Det ska bli trevligt med måndag igen och få komma till skolan för en föreläsning igen =)

  2. Oh så härligt att få bo på samma gård och nära varandra, jag har alltid tyckt det verkar så mysigt att bo så. Med mina föräldrar skulle det aldrig funka, men det vore nog annorlunda med makens ❤

  3. Vilken mysig dag att få vara ute med djuren. Så fina dom är. Jag har inte heller orkat eller haft lust med att laga mat så här blev det rester 🙂

  4. Snacka om lyx att ha djur sådär nära, det är ju verkligen helt magiskt. Vad trist att det har varit så kasst väder, här har det inte regnat men har varit superkallt 🙂

Kommentera