Kökshandtag från Frontapply

Detta inlägg är i samarbete med Frontapply. se

En av mina största drömmar är att ha ett stort kök med öppna ytor, stora fina bänkar att jobba på när jag lagar mat. Vi hade det när vi bodde i lägenheten och det vart helt klart en omställning att flytta hit där vi faktiskt inte har ett eget kök och laga mat i. Hade jag haft ett eget kök så hade jag velat ha vita luckor med något coolt kökshandtag på. Jag har suttit och drömt mig bort lite grann och planerat lite hur jag vill ha mitt kök. Har kollat runt lite på nätet och fastnade för en del häftiga kökshandtag inne hos frontapply . De har ett stort sortiment på över 1000 artiklar och jag tycker allt är så himla fint. Allt I från knoppar till kökshandtag. Det är svårt att bestämma sig för vad som skulle passa bäst in i mitt drömkök. De jag har tittat mest på är handtaget från borhult, det är enkelt men ändå otroligt stilrent tycker jag. Matrialet är av metall och mittstycket är i en enkel svart färg. Detta finns i två c/c-mått, 96 mm och 128 mm och båda skulle passa riktigt bra. https://frontapply.se/butik/handtag/handtag-brohult-m-fornicklad-svart/?color=0300-N

För mig är det viktigt att kunna ta ett bra grepp om handtaget. Hade ett kök en gång där handtaget satt lite galet så man tappade greppet varje gång man skulle in och ta en tallrik eller liknande. Detta handtag ser både rejält och fint ut på samma gång. Längtar tills jag får bygga mitt kök, sen hur lång tid det tar tills drömmen slår in är en annan sak.

Jag har inte hittat någon annan webbshop butik med något som faller mig i smaken som Frontapplys produkter.  Priserna är helt suveräna och det kommer inte att svida i plånboken. De har fri frakt om man handlar över 750 kronor och snabba leveranser. Ni vet ju vad jag tycker om snabba leveranser, precis så det ska vara😉. Är ni i samma tankar som jag att göra om i köket eller rent av bygga ett dröm kök? Då vet ni att det är frontapply ni ska vända er till för att få tag i snygga och stilrena kökshandtag.

Kommentera