Tv bänkar från nordiskarum.se

Inlägget är i samarbete med Nordiskarum.se

Att sitta i soffan och titta på tv på kvällarna brukar vara riktigt avkopplande. Som det ser ut just nu så får vi traska in till grannen om vi vill sitta i just soffan. I ju med att vi bor på den lilla ytan som vi gör så har vi tvn på väggen och får ligga i sängen och kolla, personligen så tycker jag att det är svårt att hålla sig vaken då. Hade vi bott större så hade jag sett till att vi hade en soffa där vi kunde avsluta kvällarna med lite tv tittande. Dessutom så hade jag valt att ha tvn på en riktigt fin tv bänk också. Men vad skulle det vara för tv bänk då? Gärna en vit då det är en av mina favorit färger på möblemang. Det finns enormt mycket ute på marknaden idag men de som enligt mig har de finaste tv bänkarna är Nordiska rum. De verkar ha någonting för alla och en del av tv bänkarna ingår i en möbelserie, jag vill gärna att mina möbler ska gå hand i hand vilket jag tycker att det gör om det är i en serie.

De flesta tv bänkar är givetvis snygga men jag har hittat min favorit som jag definitivt skulle kunna tänka mig.

Den har två skåpluckor där man kan lägga in lite elektronik eller andra saker som behöver läggas undan, för mig är det viktigt med förvaring. Tv bänken är i furu och är av märket stockyard. Toppskivan har en genomgående tjocklek på 35 mm och går i en fin gråbrun nyans, själva tv bänken är antikvit och jag tycker den är riktigt fin.

På nordiska rum så har de en leveranstid på 2-8 dagar och det är fraktfritt, fria returer samt att de har ett öppet köp på 365 dagar.

4 reaktioner till “Tv bänkar från nordiskarum.se”

  1. Vi har ju som du vet tv på tvbänk framför soffan och tycker det är bra. Vi har skåp där vi kan gömma saker. Dock just nu bara skit då vi bara har tvn och inte dvdspelare typ eller box m. M men funkar ändå. Gillar också vitt men tycker ändå de vi har passar bra ihop. Men den du hittat var riktigt snygg. Den ser inte så låg ut så kanske hade passat nån annanstans med.

  2. Just tvbänkar tycker jag är så sjukt svårt att välja vilken man vill ha, jag är själv ute efter en ny då jag har tröttnat på våran men alltså vad väljer man? Verkligen superbra att du kommer med lite tips! Ska helt klart in och kika 🙂

Kommentera