Utvecklingssamtal med mig själv ~ Varför älskar jag mig?

Nu är det dags för det sista utvecklingssamtalet med mig själv. Det har varit 8 härliga veckor och jag har sett fram emot att skriva dessa inlägg varje vecka. Kommer ta upp detta igen om någon månad eller två är tanken. Jag vet att ni uppskattar det lika mycket som jag.

Dagens ämne är :

Varför älskar jag mig?

Jag hade faktiskt inte kunnat svara på denna fråga för ett par år sedan. Att älska mig själv var riktigt svårt och det var snarare så att jag föraktade mig själv. Nu har jag kommit förbi det hindret och älskar mig själv. Jag gör det för att jag aldrig ger upp, jag bryr mig om mina nära och kära och jag gör allt för dem. Tycker att det är så viktigt att visa att man finns där.
Sen har jag tänkt den senaste tiden att om jag inte älskar mig själv hur ska jag då kunna bli älskad av någon annan. Det har varit en lång väg hit mentalt, men jag har aldrig givit upp. Det är någonting jag faktiskt är stolt över. Varför ge upp när det finns så mycket att kämpa för? Älskar mig själv för att jag trots allt jag varit med om så står jag rakryggad.

Jag tänkte berätta vad jag svarat på denna fråga innan, men jag har faktiskt aldrig svarat på denna. Kan medvetet ha hoppat över den.

Älskar du dig själv?

2 reaktioner till “Utvecklingssamtal med mig själv ~ Varför älskar jag mig?”

  1. Ett så viktigt ämne att skriva om. Man är oftast sin egen största kritiker tyvärr. Men bra att du lärt dig nu!
    Jag försöker älska mig själv men de krävs mycket träning

Kommentera