Samtal med försäkringskassan

Nu på förmiddagen så har jag hunnit med en hel del faktiskt. Jag har vikt all tvätt, städat lite och suttit i telefonen med försäkringskassan. Moderskaps intyget har kommit in till dem och jag hade en del frågor om hur jag ska göra när det väl är dags att söka föräldrar ledighet. Kan ni tänka er att de faktiskt hjälpte mig på bästa möjliga sätt? Min situation är ju lite knepig så jag varit sjukskriven länge, men de guidade mig så jag skulle få behålla den summan jag får nu varje månad istället för att hamna på noll och få lägsta nivån, det känns riktigt bra. Är inte alls can vid att få så bra hjälp av dem. Så idag är jag på riktigt bra humör.
Om en stund ska jag följa med Helen till rimbo då hon behöver handla, jag ska bara hålla sällskap då jag handlade igår. Men jag känner mig själv.. Någonting kommer slinka ner i varukorgen iallafall 😉

Vad ska ni göra idag?

7 reaktioner till “Samtal med försäkringskassan”

  1. Så skönt att någon är på bra humör efter ett samtal med fk ;D ! Haha ! Idag har vi städdag i den härliga vädret !

  2. Vad skönt att du fick så pass bra hjälp, så slipper du oroa dig över hur det ska gå!
    Jag har pluggat lite nu på morgonen, vad som händer under dagen vet jag inte. Kanske iväg en sväng till en kompis =)

  3. Min moster jobbar på försäkringskassan men jag kan inte förstå varför hon är så nöjd.. Jag bokstavligen hatar att ringa dom och har enbart haft en enda vettig att prata med där! Som tur är så är det inte allt för ofta man behöver ha kontakt med dom!

  4. Så skönt att du fick bra hjälp, mycket har du gjort med. Alltid trevligt att få lite sällskap.
    Jag har möblerat om men nu ska jag inte göra mer haha! Helt slut.

Kommentera