Du skriver din egen livshistoria❤️

Varje dag du vaknar så skriver du en ny sida i din livshistoria, ser du till att sidan räknas? Du har kraften att göra det till en bra dag, eller till en dag så du undrar hur du ska göra den bra. Ibland är det svårt och allt faller ihop hur mycket du än kämpar, men du måste lova mig att inte sudda ut sidan, texten räknas, dina andetag räknas och dina känslor räknas DU räknas. Försök förstå din röst och vad du kan göra med den, hur kraftfull den faktiskt är. Tänker du illa om dig själv? Dina onda tankar om dig själv, skulle du använda dem mot din bästa vän? ”Jag duger inte” skulle du kunna säga så om din bästa vän? ”Du duger inte”? Försök vakna med en positiv tanke varje dag, kliv inte upp förens du tänkt en positiv tanke. Den tanken är starten på den nyskrivna sidan av din livshistoria. ❤

4 reaktioner till “Du skriver din egen livshistoria❤️”

  1. Åh gud vilket tankställande och positivt inlägg du bjuder på denna dag! Helt underbart! Man ska verkligen tänka så, att skulle man verkligen säga så till en annan människa? Då ska man inte tänka så om sig själv heller 🙂 <3

  2. Helt rätt! Har jobbat väldigt mycket med mitt tänk nu senaste tiden och det du skriver är ungefär så som jag kör varje dag. Det är mitt liv, min historia. 🙂

Kommentera