Konstiga Drömmar

Idag vaknade jag ganska tidigt för att vara jag, kändes faktiskt riktigt riktigt skönt måste jag erkänna. Efter frukosten så bestämde jag mig för att ta en promenad, den vart väldigt kort men det var så skönt att komma ut lite. Kanske tar mig en till efter lunchen om benen när mig, vi får se 🙂

Den senaste tiden så har jag börjat drömma väldigt konstigt, nästan helt oförklarliga drömmar. Jag hade en häromnatten som jag tänkte berätta om.. Har även googlat lite på drömtydning så jag skulle förstå drömmen mer och det gör jag faktiskt nu. Kommer snart berätta vad drömmen betyder.

Jag satt i en bil och blev avsläppt några meter utanför Sollentuna kyrka, tanken var att jag skulle hälsa på min mormor och lämna något vis hennes gravsten, men i det riktiga livet har hon ingen sten utan ligger i minneslunden. När jag ska gå not kyrkan så går allt i slowmotion, jag kan knappt ta mig framåt och det gör ont i benen. Men jag ger inte upp och efter mycket om och men så är jag framme. Kyrkogården är fylld med ungdomar som springer runt och för ett himla liv. När jag ser mig om så har varje grav plats stora inslagna presenter vid sig.. Ser en stor sten byggnad där det står Robin hood, så med andra ord ligger säkert hjälten Robin hood där. Det kommer fram en ung kille till mig och frågar om jag har pengar, jag svarade nej men jag lovar att säga till om jag hittar några. Hur mycket jag än letar så hittar jag inte till min mormor, jag börjar bli frustrerad och skriker rakt ut. Där någonstans så vaknar jag super förvirrad.

Tycker det här var en super konstigt dröm men samtidigt inte.. När jag googlade på drömtydning kyrkogård så hittade jag detta.

Du är förmodligen att hantera tankar och känslor om döden, din familj arv attityder och traditioner. I ett fåtal fall kan drömmen vara en form av kontakt med någon du känner som är död. Kyrkogården kan också hänvisa till saker i ditt liv du har ”begravt”, melankolisk om livet eller känner sig ”annorlunda” för andra människor, ett förhållande, som du tycker är ”död och begraven”.

Nu är drömmen inte särskilt konstig längre känner jag. Detta stämmer som pricken över i.t.

Brukar ni drömma konstigt?

7 reaktioner till “Konstiga Drömmar”

 1. Ibland är verkligen drömmar underliga.
  jag brukar faktist drömma mkt bra drömmar oftast inte så konstiga men än och annan mardröm. fast väldigt ofta drömmer jag att jag faller, och just då vaknar jag oftast. känns lite mysko hehe.
  drömtydning är dock lite intressant kan jag tycka.
  kram

 2. Att drömma sådana här drömmar är alltid obehagligt och bra att det finns drömtydningar ifall att man vill luska ut vad som kan vara problem med sitt undermedvetna. Om jag förstått det rätt är alla drömmar i princip ens undermedvetna som talar till en. Så kan vara att du saknar din älskade mormor väldigt väldigt mycket ❤️

 3. Drömmar är jättekonsiga ibland. Förstår inte varför man drömmer. Eller jag menar hur det kommer säg att man drömmer just om det man drömt om eftersom dom är så konstiga. Drömde att alla människors ansikten såg förvridna ut när jag började må psykiskt dåligt. Vet inte va det beror på. Dom var inte missbildade. Dom var inte fula. Hade bara förvridna ansikten. På ett vackert sätt. Jätteskuma drömmar.

 4. När jag kommer ihåg drömmarna så drömmer jag alltid konstigt. När jag var gravid så drömde jag ännu konstigare drömmar. Skönt att du kunde tyda din dröm 🙂

 5. Skönt att komma ut lite ändå det har vi med gjort.
  Men vilken mysko dröm ja. Jag drömmer också mycket i perioder.

 6. Jag brukar också drömma rätt konstigt faktiskt, men denna dröm som du hade blev ju rätt tydlig nu när du läste om just kyrkogård. Tror absolut att någon finns med dig 🙂

Kommentera