Föda 4 månader för tidigt?

Gårdagen har verkligen satt sina spår idag, att något så simpelt som att invänta barnvagnen, handla och baka en äppelpaj kan ta så mkt på mina krafter. Helt galet egentligen.. Just ja jag tog en timmes promenad också så mitt socker var rätt så högt. Hela kvällen igår så mådde jag skit både fysiskt och psykiskt.

Det hände en sak som skrämde upp både mig och Micke rejält. Jag var ute på tomten under kvällen och känner helt plötsligt hur allt i hela kroppen drar ihop sig, det värker och jag kan inte stå rätt upp. Börjar gråta för smärtan är rent ut sagt olidlig, jag trodde jag skulle föda barn och att processen var igång. Jag lyckas ta mig till ytterdörren och får upp den, men där faller jag ihop och skriker på Micke som har somnat. Han springer upp och hjälper mig in, han får nästan bära mig. Gråter och skriker samt hyperventilerar är det enda jag kan göra, jag är så rädd vid det här laget. Skulle jag föda så skulle grabben överleva men det är 4 månader kvar tills han ska komma, vill helst att han ska jäsa klart. När smärtan avtagit så lugnar jag ner mig och tänker att jag måste på toaletten o sen kan vi ringa förlossningen. Efter toa besöket var jag som en ny människa.. Med andra ord hade jag magknip 🤣 Har haft det förut men detta var på en helt ny nivå och jag var på riktigt vettskrämd då jag inte kände igen smärtan. Idag kan jag skratta åt det hela men igår så nedvärdera jag mig själv för jag tyckte jag var larvig. Så himla onödiga tankar då Alla har rätt til både sina rädslor och känslor. Idag mår jag bra psykiskt men har lite ont varstans i kroppen, men det är helt klart överkomligt.

Ni som är eller har varit gravida har ni upplevt något liknande?

10 reaktioner till “Föda 4 månader för tidigt?”

  1. Oj förstår att du kan skratta åt det i dag men i själva stunden förstår jag att du belv rädd ❤️ magknip kan göra fruktansvärt ont skönt att de bara var det

  2. Oj, vilken läskig upplevelse! Kan tänka mig att man blir rejält stressad av att råka ut för någonting sådant med en liten i magen. Skönt att det fanns en så pass enkel lösning på problemet 🙂

  3. Åh vad läskigt! När man är gravid är det lätt att tro att minsta smärta är att förlossningen är på gång! Jag var likadan

  4. inte varit med barn, men har också haft en sån där kraftig magknip som lixom gjort jätte ont i magen haha. Har man inte haft nån kraftig magknip blir det som en chok när man får det. För man tror lixom inte det ska göra så ont som det gör haha. tur att du mår bättre idag ❤️

  5. Förstår din oro över det hela men skönt att det var magknip och inget annat, jag har aldrig varit gravid men dock fått så ont att det känns som jag ska föda barn, hur jag nu kan veta det 😂😂

Kommentera