Vi lever inte upp till någon annans standard

Halloj.

Igår var det verkligen en riktigt härlig dag tillsammans med Mickes föräldrar. Vi umgicks i stort sett hela dagen, ja vi gör det normalt varje dag men bara i korta stunder. Vi satt ute på trappen och diskuterade hur vi ska bygga ett förråd till barnvagnen samt en altan. Men altanen är bara eventuellt tror jag. I mitt huvud är det dumt att investera då jag faktiskt vill flytta härifrån snarast möjligt. Men det är ju så himla svårt att få lägenhet idag om man inte vill betala flera tusen i månaden för ett andrahandskontrakt. Tanken är att under Mickes semester så ska vi dra in vatten här så vi har dusch och inte bara toalett. Vi får ofta höra att vi behöver flytta nu när vi ska ha barn, och jag är så jäkla trött på tjatet för vi gör vad vi kan och söker dagligen. Men vi lever tydligen inte upp till andras standard, det dem inte tänker på är att det är vår egen standard vi ska leva upp till och inte deras. 🙂

Under kvällen så grillade vi grillspett som serverades med majskolv, potatisgratäng och sallad. Vi satt ute i trädgården och åt för det var så fint väder, ja jag ska erkänna att jag inte ville sitta ute men de andra ville. Mitt i maten började det dugga, jag sa ju att vi skulle sitta inomhus 😉 maten var iallafall riktigt god och vi hade det trevligt.

Grillmästaren 🤣

Vi satt ute i trädgården gabska länge efter maten och pratade om allt och ingenting. De andra åt en massa fikabröd och jag åt en glass till efterrätt, det var gott trots att det hade blivit lite kyligt ute.
Kvällen avslutades med att kolla lite serier och det var riktigt skönt och vara koppla av.

Vi ska äta middag tillsammans ikväll igen och vi kommer ha minst lika trevligt det är jag säker på.

7 reaktioner till “Vi lever inte upp till någon annans standard”

 1. Alltså det både låter och ser ut som en fantastisk dag! Förstår hur du tänker med boende. Så glad att man valt att bo i mindre orter där det iallafall finns en liten chans att få boende.

 2. Åh så mysigt & gott 🙂 konstigt det där att folk alltid ska lägga sig i… Så svårt att hitta en bra lägenhet, hoppas ni hittar ett ställe du vill bo på 🙂

 3. Vilka härliga bilder! Ni gör det som känns bäst för er. Som du säger det är inte lätt att få tag i lägenhet eller hus så det är inte bara att flytta hur som helst

 4. Hur känner du att det funkar med blodsockret nu? Har du liksom ”kommit in i det” eller vad man ska kalla det?
  Jag vet inte hur det funkar med quinoa om man är diabetiker men jag tänker annars att för mig så hjälper quinoa när magen inte vill göra sitt jobb.

 5. Vilken mysig dag ni har haft ser och låter jättegott med grillat till middag. Jag tycker ni ska fortsätta som ni gör och en dag kommer ni få flytta. Men det är svårt ja 🙂

 6. Vi bodde första tiden i en etta på 25 kvd när Samuel föddes. Nu bor vi i en 2:a på 58 kvd. Barn behöver inte så jätte mycket plats. De vill ändå vara väldigt nära där du är. Är mest saker som tar mycket plats och egentligen behöver man inte så mycket saker. Jag brukar tänka på hur litet man ofta bor i andra länder, så känns det inte så farligt.
  Men rinnande vatten underlättar helt klart! 🙂 Men det är också en lycksvara i många länder.
  Kram på er ❤

Kommentera