Intensiva dagar!

Halloj.

Det har varit två intensiva dagar och idag kan jag andas ut för en stund känner jag. I början av veckan så var jag i Sollentuna och hälsade på min farmor, fick äntligen träffa henne efter en lång tid. Hon bor på vårdhem då hon är sjuk i demens, hon mindes inte mig och jag försökte inte tvinga fram minnen utan jag satt bara med henne och pratade om allt möjligt. Vi hade det trevligt och hon skrattade gott åt mig ibland🙂 Känns skönt att ha fått träffa henne och jag kommer säkert få göra det igen så småningom. Vet att hon har det bra där iallafall ❤️

Igår så var jag upp är vid 5 på morgonen för jag skulle på föräldrar kurs. Kursen var mest blahs blahs tycker jag, kan vara för jag läst på så mkt redan. Samt att jag kikat mkt på förlossningen videos. Men vissa saker tog jag givetvis till mig och jag tycker det är suveränt att dessa kurser finns för personer som ska bli föräldrar. Barnmorskan som höll i det hela var en riktigt härlig och rolig person så det underlättade🙂 Vi höll på från 7.30 till 9.30 så det var en ganska lång stund. Det kommer två tillfällen till och då ska vi inrikta oss på smärtlindring och det kan vara intressant 🙂

Idag händer det inte särskilt mycket faktiskt.. Ska försöka hitta min ork och städa lite men roligare än så blir det nog inte, vad hittar ni på idag?

4 reaktioner till “Intensiva dagar!”

  1. Så fint att du fick träffa din farmor och att du kunde göra det på hennes villkor efter förutsättningarna. Jag har ingen erfarenhet av demens, men det låter helt rätt att fokusera på att ha en fin stund tillsammans och inte försöka tvina fram någonting. Hoppas att ni får ses snart igen <3

  2. Jag förstår att du är trött om du fick gå upp kl 5. Jag hade varit trött. Hoppas att nästa gång blir lite mer intressantare 🙂 Det ser verkligen ut att göra ont när kvinnorna föder :/

Kommentera