Kreditkort för resan!

Inlägget är i samarbete med kortio.se

Jag skulle verkligen vilja resa utomlands då det var flera år sedan jag var iväg, jag var nog inte ens myndig. Så hade jag ingen som helst koll på att det kan vara bra att ha med sig ett kreditkort som inte har något valuta påslag. Menar eftersom jag inte var myndig och hade egna pengar så var det ju min mamma som höll i det ekonomiska. När man är utomlands så vill man inte att det ska kosta att använda sitt kreditkort, extra kostnader för något man betalar för är ju aldrig roligt. Det ska I min mening inte kosta extra när man är utomlands och ska njuta.

Inne hos kortio så har de flera olika förslag på vilket kreditkort för resa man kan ansöka om. Du kan skriva in ditt personnummer och månadsinkomst i en liten flik där så får du snabbt upp olika alternativ som du kan få. Det görs en kreditupplysning inom 30 sekunder så du får svar snabbt. Tänk på att endast ansöka om du är i behov av det.

Kortet easyliving har 0% valuta påslag och det tycker jag är riktigt bra. shopping-, evenemangs- och reseförsäkring med avbeställningsskydd när du betalar evenemanget eller resan med kortet.
Något jag tycker är extra roligt är att du kan välja mellan 2 färger på kreditkortet, antingen lila eller rosa.. Ni kan ju gissa vilken färg jag hade valt.

Tycker att det är riktigt bra att detta finns, det är ingenting jag tänkt på innan.. Att det är viktigt att tänka på vad man har för kreditkort med sig på resan. Men man lär sig någonting nytt varje dag eller hur.


Ni finner mer information inne hos kortio🙂

16 reaktioner till “Kreditkort för resan!”

  1. Oj det här är inget jag någonsin har tänkt på, superbra verkligen! Jag är också så galet sugen på att åka utomlands detta år, åh 🙂

  2. Det är bra att hålla kolla på det utomlands dp dom kan ta avgifter från dig utan att du vet det. Brukar alltid ha kontanter under resan är lättare

Kommentera