Dagens bestyr

Känner att den här dagen har passerat riktigt fort. Kan bero på att jag har varit igång sedan 8 i morse. Än är dagen inte slut och jag har fortfarande lite saker kvar att göra, vi ska nämligen grilla tillsammans med Mickes föräldrar idag. Kommer bli riktigt mysigt.

Dagen började med att jag och Helen åkte till Vallentuna för att hämta ut paket och springa in på Lidl för att handla frukt och grönt. Är det bara jag som älskar deras råvaror? Tycker sortimentet är helt suveränt faktiskt. Efter det så begav vi oss vidare till arninge och började med en lunch på Max. Jag hade verkligen sett fram emot chicken delifresh burgaren I flera dagar, byter ut dressingen mot deras original dressing och det blir toppen. Har inte ätit den sedan jag plussade och jag brukar älska den, tyvärr fick jag inte i mig halva ens. Jag tyckte inte den var god alls och det är ju tur att ser finns pommes då🙂

Sen kuskade vi vidare till mataffären och det gick faktiskt rätt snabbt där inne, skönt det så vi inte kom hem så sent. Köpte mig faktiskt en bok som lät riktigt intressant.

dav

Tänkte läsa den efter maten ikväll och försöka koppla av lite grann. Kan vara skönt att stänga av hjärnan för en stund och bara vara.

Vad hittar ni på denna fredag?

13 reaktioner till “Dagens bestyr”

  1. krSällan jag äter på de där hamburgerkedjorna, men Max är helt klart bäst av dom. Mysigt med grill ikväll. Vi måste köpa en ny då vår pajade efter flera år. Hade en sådan billig 99 kronors 🙂

  2. Vissa dagar går så galet snabbt, skönt för då blir det helg fort också! Idag har jag spelat in videos och nu på kvällen så ska vi redigera 🙂

  3. Att grilla och läsa låter som en helt perfekt kväll. Jag har dock lite svårt för att komma till ro med att läsa böcker just nu, så för mig blir det nog Let’s dance ikväll som inte kräver så mycket fokus.

  4. Jag har aldrig handlat något på Lidl. Kul att höra att de har ett bra utbud. Så bra den där boken låter. Den ska jag lägga till på min lista över böcker som jag vill läsa

Kommentera