Vilken härlig kväll

Kom precis ut ur en riktigt härlig dusch, bara jag som älskar att duscha på kvällen? Jag stod såpass länge att jag tog slut på varmvattnet hihi, det är snålt med sådant här ute på landet ska ni veta. Jag gör inte alltid på det viset men nu visade det sig att alla som ville använda duschen idag har gjort det, samt så är disken gjord så då var det bara att köra.

Kvällen blev ju faktiskt riktigt lyckad, min sambo är verkligen super duktig på att grilla. Vi blir alla så glada när han tar på sig den uppgiften. Idag vart det baconlindad fläskfilé, vitlöks marinerad fläskfilé, potatis, lök och tomatsallad samt potatis och sås. Det kan inte gå fel eller hur? Dock missade jag att ta bild vid matbordet men det kändes onödigt att springa och hämta telefonen, jag menar ni hööööör ju hur gott det låter 🤭

Det började givetvis att regna men det löste Micke genom att fixa regnskydd 🤣 Allt går att läsa ❤️
Fantastiskt gott var det och detta lär vi göra igen och igen och igen och igen❤️

Vi skulle ha haft efterrätt också men ingen av oss orkade, så den tar vi imorgon istället. Något annat som händer imorgon är att grabbarna ska bygga förråd till vår barnvagn. Så himla spännande.

Hoppas ni haft en lika fin kväll som vi ❤️

16 reaktioner till “Vilken härlig kväll”

  1. Smarrigt med grillat! Älskar när man kan börja käka ute. Och smart lösning med parasollet, inte ska lite regn sätta stopp för sommarens grillkvällar, inte 🙂

  2. Åååh grillat.. jag dör 😐 så avundsjuk blev jag ni haha. Angående duschen, jag är precis likadan. älskar att duscha på kvällen och just nu kom jag precis ut efter att ha stått i en halvtimme 😂 turens bor jag ännu i lgh och kan duscha varmt och länge utan att det påverkar något. Så jag får passa på nu innan jag flyttar till hus 😂

  3. Jag duschar alltid på kvällarna också, älskar att vrida på mer värme och bara njuta av det varma vattnet. Så god mat som ni åt i går. Grillat är
    Man verkligen sugen på nu

  4. Det är så himla skönt att ta en varm dusch på kvällen, och det är ännu bättre om man har renbäddad sängen. Ja ju inte bli ett bättre avslut på dagen.

  5. Jag är precis tvärtom. Jag HATAR att duscha. Drar mig alltid för att gå in i duschen och när jag väl är där inne hatar jag att gå ur. Att tappa upp ett bad i badkaret är dock bland det lyxigaste jag vet!

  6. Älskar att duscha på kvällen. Så skönt att få duscha av sig all smuts och de som man har fått på sig under dagen

Kommentera