En härlig förmiddag

Vilken härlig förmiddag jag haft tillsammans med tjejerna. Jag har nog glömt nämna hur vi kom i kontakt från början, det vsr via en gravid grupp på Facebook. Visade sig att vi bor relativt nära varandra så vi passade på att ses. Det vart en fika på Espresso house där vi satt och pratade om allt möjligt kring våra graviditeter, kändes faktiskt skönt att diskutera med några som är i samma sits😉. Det mysiga är att vi alla ska ha bebis i september.

Vi kollade runt lite i butiker och kände ganska snabbt att det var lite krävande att traska runt. Men innan vi gav upp så kikade vi lite på barnkläder och drömde oss bort, helt fantastisk känsla måste jag säga.

Kom hem för en liten stund sedan och ska snart äta lite middag, är verkligen helt slut efter den här dagen. Beror nog även på att jag var igång från 06.00 igår morse också. Hela dagen var fylld med bestyr. Känns lite bittert att jag inte orkar lika mycket som innan graviditeten. Men samtidigt fullt förståeligt 😉

Hoppas ni haft en riktigt bra dag❤️

16 reaktioner till “En härlig förmiddag”

  1. Jag träffade andra via hemsidan rullavagn när jag var gravid och sen när min minsta var liten bebis 🙂 Tur det finns internet så man kan hitta vänner såhär 🙂

  2. Så mysigt att ni fått kontakt med varandra och kan utbyta tankar och erfarenheter som är lika aktuella för er alla. Kul när barnen kommer ungefär samtidigt sen att ha någon att bollplanka med och träffa under mammaledigheten 😀 ❤️

  3. nej men va mysigt härligt att träffa o ha gemensamt att prata om o så kanske frågor
    sån skön känsla då man liksom tycker man känner varann o så har man precis träffats

  4. Oj var du redan igång kl 6 då sov jag fortfarande, förstår att du är trött då + att vara nere på stan. Hoppas du fick vila. Barnkläder är så söta att titta på 🙂

  5. Jag själv har ju inga barn och inte gravid, men jag kan tänka mig att det är skönt att träffa andra som också är det. Så speciellt att ni ska få alla i samma månad, kan ju alltid ändras! 😀 Hoppas ni kan hålla kontakten och sen träffas med era barn! 🙂

  6. Så kul att ni redan lärt känna varandra innan era bebisar kommer. Föräldrargruppen eller vi fyra som hängde ihop med våra äldsta var underbar. Vi har ff kontakt men nu utan barnen som blir 20 i sommar.

Kommentera