Rastlös själ

Det känns som att det är lördag idag men det är bara för att Micke är ledig. Han är även ledig imorgon och det är såklart väldigt skönt för honom. Eller som han säger ”Bara för jag inte är på jobbet betyder det inte att jag är ledig. Ska ju bygga förråd och ha mig”. Grabbarna har hållit på hela dagen att bygga två förråd varav ett ska vi ha barnvagnen och annat i. Det andra är hans föräldrars och jag vet inte riktigt vad de ska ha där. De jobbar iallafall på riktigt bra och det bestämdes för en stund sedan att jag och Helen ska åka och hämta pizza för ingen av oss har lust att laga mat.

Tidigare idag så städade jag vårat lilla krypin och jag blev helt slut. Tänk att så lite tar på krafterna egentligen. Sen tog jag faktiskt liten promenad då jag är en extremt rastlös själ, promenerade även igår kväll. Det är så himla skönt tycker jag trots att jag inte klarar av att gå lika långt eller i den snabba takt jag gjorde tidigare. Huvudsaken är att jag rör på mig tänker jag🙂

Det händer nog inte så mycket mer idag, men det är skönt att ta det lungt ibland också.

Har ni haft en bra torsdag?

27 reaktioner till “Rastlös själ”

 1. Haha nej jag håller med dig även fast man inte är på jobbet så har man ju jobb hemma man ska ta hand om =)..
  Har tagit hand om en sjukling idag =)

 2. Åh pizza kan verkligen vara räddare i nöden, gud nu blev man så galet sugen på pizza haha 😉 Ja jag tycker att torsdagen har varit bra faktiskt 🙂

 3. Bra val med pizza, gott att ta till när man inte orkar laga mat. Duktiga grabbarna varit som byggt förråd. Håller med om att man egentligen inte är ledig bara för att man är hemma. Det finns ju alltid något att styra med.

  1. Ja det gör ju det. Jag so. Alltid går hemma fixar det mesta under dagarna så sambon som jobbar hela tiden kan få koppla av hemma. Men just föråd9kan jag inte bygga 🤣

 4. Jag har inte haft någon större lust att städa men här är byggdamm överallt. Förhoppningsvis är dom färdiga imorgon och då måste jag STORSTÄDA. HAHA ser jag fram emot det? Nope 😂😁

 5. Det finns alltid saker att göra även när man är ledig.
  Känner igen mig i det rastlösa. Jag är enormt rastlös och har svårt att sitta still och göra ingenting.
  Kan inte ens titta på teve utan att pilla på mobilen samtidigt 🙂

  Min torsdag har varit fylld med plugg hela dagen.

  1. Jag är exakt likadan.. Måste alltid pilla på telefon. Det är ett under att man kan låta bli det på bio tex 😂

 6. Duktiga killar, de var värda pizza och ni tjejer också förstås 🙂
  Skönt att vara ledig ihop, maken har varit hemma sjuk hela veckan, det är i och för sig inge kul för honom att vara sjuk, men jag har älskat att ha han hemma ❤

 7. Vad du är duktig som går promenader, det spelar ingen roll hur fort du går så länge du går en sväng är det bra. Så gott med pizza. Vad hade ni på? 🙂

 8. mer förrådsutrymen skulle jag också behöva dock bor jag i lägenhet så det blir ju lite svårt. blir väl till att rensa förrådet igen XD

Kommentera