Svar på frågestunden

Halloj på er.
Nu har jag svarat på frågorna i frågestunden. Det kom in så mkt roliga frågor så jag vill bara passa på att säga tack. Sen be om ursäkt lika snabbt för jag lovade er länkning i samband med svaren. Har försökt fixa med det i någon timme men jag får inte till det. Nästa gång lovar jag att fixa det.
Håll till godo❤️


Vilken tror du kommer bli din bästa egenskap som mamma och vad har du för favoritnamn när det kommer till barn?
Det var en riktigt svår fråga faktiskt. Jag har ingen aning egentligen, men jag tror att min bästa egenskap kommer vara att jag är uppmärksam eller ja det kanske inte är den bästa men jag har en känsla av att jag inte kommer släppa uppmärksamheten ifrån grabben överhuvudtaget 😂. Jag har många favoritnamn men inget av dem kommer vi döpa grabben till då Micke och jag är oense om just dem namnen. Men Benjamin är ett av alla namn jag gillar bäst.

Hur har du upplevt graviditeten? Har det varit mest positivt?
Jag upplever den som väldigt blandad. Vissa dagar känner jag mig klar med det här rent mentalt och att han gärna får komma ut nu eller att tiden ska gå lite fortare.. För jag är såå less på allt illamående och smärtor överallt. Andra dagar så njuter jag till fullo av hans små buffar och knuffar. Det har varit mycket positivt men även negativt med blödningar i tidig graviditet med ständig oro. Men överlag positivt 🙂

vad känner du om vädret?
Blandad kompott där faktiskt. Älskar solen och värmen, glad när det kommer regn då vi redan har vattenbrist här ute. Blir bitter när det är storm

Vad är det bästa med att blogga ?
Har du någon stor dröm ?

Det bästa med att blogga är att jag får utlopp för mina känslor och min kreativa sida. Sen att man lär känna så fina människor är ett stort plus.
Jag drömmer om ett stort hus och familj. ❤️

Har ni bestämt namn på bebisen?  Vad är frihet för dig?
Vi har inte riktigt bestämt oss ännu men vi pratar om Charlie eller Charles 🙂
Frihet för mig är så simpelt som en promenad i skogen

Vilka är dina bästa lifehacks?
Att skiva jordgubbar med ägg skivaren🙃

Hur ska en blogg vara för att fånga ditt intresse? Vad handlar den om, lång eller kort, mycket bilder eller lite etc
Jag gillar bloggar som är riktigt personliga med mycket djup om du förstår vad jag menar? En blogg där det bara skrivs om vardagen har jag svårt att fatta tycke för. Gärna långa texter ❤️

Om du var tvungen att bo i ett annat land än Sverige, vart skulle du bo?
USA tror jag

En liten djup fråga, men hur var din barndom? vad är det värsta du varit med om?
Väldigt väldigt väldigt tuff. En pappa som alkolist och en fantastisk mamma som jag inte kom överens med just då. Kan skriva ett helt inlägg om detta vid tillfälle

Vad har varit “jobbigast” under graviditeten .?
Illamåendet och alla de dagar jag kräkts. Fy sjutton. Sen har det varit sjukt jobbigt att folk har tagit sig friheten o kommentera fritt om allt kring min graviditet. Elaka kommentarer syftar jag på då 🙂

Va er graviditet planerat ?
Både ja och nej 🙃

Vad kommer du sakna mest med graviditeten när plutten är född tror du?
Känns hemskt att säga det här, men ingenting egentligen. Kanske buffarna och knuffarna🙄

Hur känns det att snart vara mamma?
Det känns helt jäkla fantastiskt

Vad var det bästa med att träffa massor av andra blivande mammor?
Att vi kunde prata om ALLT.. Inte bara att vi ska bli mammor.. Sen tycker jag vi hade en härlig personkemi också.

Vad är roligast med att va gravid?
Vad är tråkigast med att va gravid?
Vad jobbar du med?

Det roligaste är ju att det kommer en bebis tillslut
Det tråkigaste är illamående
Jag är sjukskriven sen ett par år tillbaks men mitt senaste jobb var som barnskötare

Hur många barn vill du ha? Var det som du hade föreställt dig att vara gravid? 🙂 <3
Jag vill ha 2 barn 😊 Nej inte riktigt men nästan ❤️

Första du gör när du vaknar på morgonen?
Kollar telefonen 😘

Vad gör du om 5 år ?
Då är jag tvåbarnsmamma och bor i ett större hus eller lägenhet. Samtidigt så arbetar jag med mina sociala medier ❤️

16 reaktioner till “Svar på frågestunden”

  1. Så kul att få veta mer om dig. Gillar verkligen frågestunder.
    Vilken spännande tid ni har framför er, det är en tid man aldrig glömmer.
    Tror inte heller att jag saknade att vara gravid när barnen väl var födda. Tiden efter graviditeten är helt klart bättre <3

  2. åh vad kul det var att läsa och lära känna dig lite bättre 🙂 <3 håller också med om att det är roligt med djup i bloggar istället för bara vardagligheter som inte säger så mycket om själva personen bakom bloggen 🙂 <3

  3. Så gulligt att läsa dina svar och ja en graviditet är upp och ner, men mestadels bra och jag saknar att vara det ibland. Så fint namn ni valt =D

  4. Jag tycker både Charlie och Benjamin är 2 fina namn 🙂 Jag tycker också om att blogga för då får jag vara kreativ och skriva vilket jag verkligen tycker om 🙂

Kommentera