Spontan kväll

Vi hade verkligen en riktigt trevlig kväll igår då vi spontant åkte till ett par vänner vi inte hade träffat på länge. Jag hade en gryta på spisen med långkok då vi fick ett sms om att vi var bjudna på grillat hos våra vänner, det kändes betydligt roligare än grytan så det var bara o avbryta det och åka iväg 🤣. Det var riktigt bra väder under kvällen så vi satt ute på deras altan och snackade massa skit, slutade dock med att jag var tvungen och byta plats för jag hade solen rätt i ögonen hela tiden och jag blev yr. Sen krånglade mitt blodsocker också, det var lite lågt och vi hade svårt att få upp det.. Testade att äta två små brownie bitar som var glutenfria och det hjälpte en del. Kanon goda var dem för övrigt. Likaså middagen då det var grillat kött som jag älskar.

Vi pratade såklart väldigt mycket kring förlossning och så, min vän har 3 barn och jag fick höra lite av hennes upplevelser🙂

Efter ett par timmar senare så var det dags att bege sig hemåt, men vi hade som sagt en supermysig kväll och jag är glad att vi kom iväg.

Vad gjorde ni igår?

8 reaktioner till “Spontan kväll”

  1. Spontana kvällar med grill och goda vänner brukar bli en fullträff. Här blev det också grill på kvällen så galet gott för jag var tokhungrig

  2. Låter som en riktigt härlig kväll! Jag satt bara och bloggjobbade och skribentjobbade hela fredagkvällen. 🙂 Och har gjort hela dagen idag å, men nu är det slut med det. Ska sätta mig och läsa i fåtöljen. 🙂

Kommentera