Välkommen Juni❤️

Ååååh nu är vi inne i juni hörrni och det är så himla härligt ❤️ Tänkte passa på att utvärdera maj månad. Ja och denna lista skulle ju givetvis kommit upp igår, men vi åkte ju iväg på eftermiddagen så det glömdes bort. Har aldrig lyckats pricka in denna lista den dagen jag tänkt slog det mig nu 😂 Inte hela världen eller hur?

Månadens färg :
Jag springer ju oftast runt i svart och grått. Men jag följde Kamillas råd förra månaden och har faktiskt haft mer färg på mig. Mkt lila, rosa, vitt, blått och lite rött faktiskt. Det piggar faktiskt upp med lite färg på kläderna

Månadens favorithändelse
Det hände faktiskt en del roliga saker i maj månad. Bland annat så var vi och kikade när min syster spelade fotboll. Det var extra roligt då hon bytt klubb till Gamla Uppsala och de mötte det lag hon spelat i under flera år innan hon bytte. Tjejerna vann med 4-0 och det var verkligen helt fantastiskt. Vädret var på topp dessutom.

Sen fick vi hem barnvagnen och det kändes så roligt. Allt blev mer på riktigt nu❤️

Månadens låt :
Tell me why med Santa Cruz

Månadens klädesplagg
Förutom leggings och linne så har jag använt klänning en hel del. Det är så skönt för magen när det inte sitter åt.

Månadens bästa beslut :
Att kontakta min faster så jag fick träffa min farmor som bor på vårdhem. Tog bara sisådär ett år innan min faster lät mig träffa farmor 🙄

Månadens upptäckt :
Att vanilj kvarg och jordgubbar som alltid varit min favorit inte påverkar mitt blodsocker 😍

Månadens bottennapp :
Det måste nog vara det att vattnet i brunnen har sinat lite. Det började tidigare än vanligt i år. Det betyder att vi behöver hålla efter med vattnet och inte spola för mkt i kran. Fylla vattenflaskor och ställa i kylen, inte duscha för länge, inte ha diskmaskin och tvättmaskin på samtidigt etc.

Månadens längtan:
Just nu så längtar jag tills jag får göra något roligt 😂 Vi har ingenting inplanerat på ett tag framöver. Vi diskuterade igår om en eventuell dagskryssning eller så. Vill göra något innan jag blivit för stor om magen och inte orkar.

24 reaktioner till “Välkommen Juni❤️”

 1. Låter som en underbar månad trots allt
  Vilken snygg barnvagn ni fick hem, gillade den skarpt faktiskt
  Men oj varför har du inte fått träffa din farmor hon är ju lika mycket din
  familj som hon är din fasters familj

  Men du milde vaniljkvarg och jordgubbar har jag aldrig prövat innan men de lät galet gott tillsammans så de är ett måste ni haha

 2. Vad roligt att göra sån här lista. Hade jag också velat göra men minns inte vad jag gör så långt bak. Haha!! Minns ju inte ens om det var i April eller Maj som vi var och hälsade på er 🥰

 3. ja brukar inte ha min månads summering förens någon dag in i nästan månad , när jag väl kommer ihåg att skriva en haha så min kommer ännu senare om ja inte glömmer bort den.

 4. Va kul att läsa en summering. Det är viktigt att göra det så man ser värdet i det man gör.
  Gäller inte bara inom jobbet 😉😉
  Längtar du efter något speciellt under graviditeten?

 5. Många bra saker tycker jag. Älskar den där klänningen/tunikan på sig, passar perfekt!
  Längtar också efter något kul, sitter mest hemma känns det som..

 6. Vaniljkvarg och jordgubbar är ju så galet gott. Vad bra att det inte påverkar ditt blodsocker. Kul att läsa om din månad. Jag kommer faktiskt ihåg inlägget när du berättade om matchen som ni var och tittade på. Kul ju! 🙂

 7. Första gången jag ser någon utvärdera månaden på detta sätt. Så roligt att se att många varierar sina utvärderingar. Men låter ändå som en bra månad

 8. Den där magen ska då alltid vara i vägen när man ska göra nått, ju större man blir desto mer märker man av det. Men ändå så älskar man den där magen. Så va de iallafall för mig 🙂

 9. ja men det lät väl som ett bra mej
  blir så myckt tydligare då vi började bäda säng plocka med kläder och vagnen va hemma man gick där o stolt snart ligger någon där : D jätte fin vagn

 10. Jag håller verkligen med om att färg piggar upp! Jag är lite dålig på färg på kläderna, men däremot har jag gärna alla möjliga färger på naglarna samtidigt 😉

 11. Mums så gott det såg ut och vilken härlig klänning också ❤
  Man vet ju aldrig, kanske får du inte så stor mage. Jag gick och sprang i affärer och gick på Enrique Eglisias eller hur han nu stavas när jag nästan var på ingång i 8:e månaden och det funkade superbra det med 😉 Det blir som man gör det haha
  Skämt å sido, jag förstår din tanke ❤

 12. Men åh för känslan när vagnen eller sängen finns på plats. Jag gick varv på varv hemma i lägenheten med vår första vagn. så fin er vagn var.

 13. Jag kan förvisso förstå att du vill ”göra något roligt innan du blir för rund” samtidigt tänker jag att ditt liv verkar alltmer fyllt utav roliga saker (om än mindre än dagskryssningar) om jag jämför med när jag först läste din blogg. Vilken skillnad det är på ”vibbarna” eller vad man nu ska kalla det man får när man läser.

  Mer jordgubbar åt befolkningen va? Älskade, röda gudagåvor!

Kommentera