Magisk dag

Halloj.

Åh jag har verkligen haft en helt underbar dag idag. Jag och min svärmor bestämde oss för att åka på loppis och strosa runt lite. Vädret har ju varit helt fantastiskt måste jag säga. Jag fyndade en babylift och en hel del barnkläder för inga pengar alla i stort sett.. Kalaset landade på hela 195 kronor. Det är säkert 20 plagg och en emmaljunga babylift, jag är riktigt nöjd 💙 Glömde givetvis att ta bilder på allt innan jag stoppade undan det, men får visa er en annan dag.

Sen åkte vi och handlade lite grann, det var tänkt att vi skulle ha vaniljpulver så vi kunde göra egen vaniljsås som är sockerfri.. Vi skulle baka lite äppelpaj var det sagt. Men när vi kom in i butiken så hade de radat upp prinsesstårta för en billig peng då butiken firade ett år som Ica handlare. Helen tog en sådan och jag skippade vabiljpulvret då det kostade nästan lika mkt som tårtan. När vi kom hem åt de andra av tårtan som förövrigt såg riktigt går ut och jag åt en proteinbar med reducerat socker. Kände att jag står över sockerbomben idag och tar det vid ett annat tillfälle 😊
Jag satte Micke på att grilla så till middag så vart det grillat kött, sallad, coleslaw och bearnaisesås. Det gäller verkligen att passa på med grillningen nu innan det antingen blir dåligt väder eller så pass bra väder att det blir grillförbud I vårt län. Man vet ju aldrig tänker jag, kan ju faktiskt bli som förra sommaren. 🙂

Arbetskläderna på då han har byggt förråd under dagen
Jag älskar verkligen grillat kött
Magiskt gott ❤️

Hoppas ni har haft en lika mysig dag som jag har och att eran helg varit fantastiskt bra ❤️

16 reaktioner till “Magisk dag”

 1. SÅ himla gott med grillat!!! Man får inte nog av det!

  Det var länge sedan jag var på loppis. Nu blev jag sugen på att åka på en. Det finns ju alltid mycket att titta på där och jag tycker det är miljösmart!

 2. Låter som en trevlig dag med svärmor grillat är aldrig fel salladen ser så god ut ☺️ vad bra att du hittade så mycket för en billig peng

 3. Åh… man blir så himla nöjd när man kan göra sådana fynd. Stängt av dig att stå emot sockerbombningen 👍

 4. Åh så roligt med loppis!!
  Jag älskar att fynda 🙂

  Maten set helt otroligt god ut!!
  Håller med dig, man får passa på att grilla så länge man får och det går 😉

  Kram kram

 5. Vad roligt med loppis och att du lyckades göra så bra fynd. Mm, grillat är verkligen gott. Måste göra det i veckan nu. Coleslaw är ju smaskens. Har inte testat det till grillat dock. 🙂

 6. Jag älskar också grillat kött och coleslaw det är så gott. Blir så sugen på coleslaw nu haha. Vilken härlig dag du har haft, det är jättekul att gå på loppis 🙂

 7. Det är ju så kul när kan fyndar saker ! Jag älskar det ! Åh grillat ! Så himla gott ! Jag undrar hur många gånger man äter grillat på en sommar 🙈😂😂!

 8. Jag älskar att gå på loppis! Har hittat många fynd där genom årens lopp 🙂 195 kronor för såpass mycket kändes ju som ett riktigt kap, kul!

Kommentera