3 år som förlovade ❤️

Tänk vad jag är lyckligt lottad som har Michael i mitt liv, han finns alltid där och stöttar mig samtidigt som han retar gallfeber på mig. Men det gör han med flit för att han tycker det är roligt, jag däremot är snäll hela tiden 😉 Vi har varit med om väldigt mycket tillsammans under de år vi varit ett par och snart kommer vi vara mor och far till en liten pojke. Men idag så har vi varit förlovade i 3 år och det känns som att det var för bara några månader sedan jag fick ringen på fingret ❤️ Vi har pratat om giftermål ganska länge men det är ingenting vi stressar med, speciellt inte nu när vi ska ha barn. Det händer när det händer, och skulle det inte göra det så är det inte hela världen heller. Vi älskar varandra oerhört mycket och det räcker ❤️

Michael jag älskar dig och ser fram emot en livstid med dig❤️

21 reaktioner till “3 år som förlovade ❤️”

 1. Fina ni är <3
  Stort grattis till era tre år tillsammans.
  Så underbart när man möter en människa som man både älskar och retar sig på samtidigt <3
  Vi fick barn och när hon var tre år så gifte vi oss och hade världens sötaste lilla tärna <3

 2. Stort grattis! Åh detta inlägg är verkligen så himla fint, man blir så varm i själen av att läsa! Ni är så fin tillsammans och jag är så glad över att ni har varandra. 🙂 <3

 3. Men jisses, jag har ju inte tänkt på era namn innan, så sött att ni liksom heter så lika fast mer manligt och kvinnligt, ja..du fattar nog (bäst att sluta krångla till det mer)
  Ni är så otroligt fina ihop ❤

Kommentera