Att vara medial!

Jag pratar ofta om min tro på änglar och hur dem hjälper mig. Men något jag inte pratar lika ofta om är att jag är medial. Att vara medial innebär att jag är öppen för det andliga och det övernaturliga. Jag har varit det sedan jag va kanske 13år. Men jag stängde av allt. Jag tillät mig inte känna av allt jag gjorde. Jag kände av dåliga energier och bra energier, men oftast de dåliga energierna. Det gjorde mig oftast rädd. Nu i vuxen ålder så har jag öppnar upp mig mer och tillåter mig själv att känna av saker. Det är inte så att jag tänker ”nu vill jag känna energier” utan det kommer när det kommer det är ingenting jag kan styra över.

Jag kan även drömma om saker som kommer hända, fast det förstår ju inte jag när jag vaknar på morgonen. Men jag kan ta ett exempel.

Jag drömde att jag bråkade med en släkting och att hennes barn hade vandaliserat i en butik jag jobbade i. Hon skulle få betala böter till mig på en viss summa pengar. Hon talade om för mig i drömmen att hon inte hade råd. Men jag avskrev böter .

Tre dagar efter den här drömmen så har jag den summan på mitt konto. Vart pengarna kom ifrån? Det håller jag för mig själv men jag kan säga att det inte var från min släkting. Och texten ovan var bara en dröm. Men pengarna fanns på mitt konto och det mina vänner var ingen dröm.

Detta är den positiva sidan av att vara medial. Det finns lite negativa sidor med detta också. Kan hända att jag omedvetet drar åt mig negativ energi.. Det behöver inte vara andligt utan från personer runtomkring mig som jag inte känner. Jag kan sitta på ett cafe med en vän och så kommer det i någon och har negativ energi då känner jag av den och har svårt att skaka av mig den.

19 reaktioner till “Att vara medial!”

 1. Jag tycker att sånt här är så häftigt.

  Jag är själv inte alls medial och tack för det för jag drömmer oftast riktigt hemska drömmar osv.
  Men jag tycker det är så cooolt när andra är det. Jag har tror på det men har svårt att förstå… 🙂

  Kram kram

 2. Gud vad häftigt att vara det, är verkligen så fascinerad av sånt här! Det är så spännande att få läsa sånt här! Skulle du kunna dela med dig av mer sånt? 🙂

 3. vad jag känner igen mig i det du skriver, alltid varit intreserad av paranormala ting, och kunnat känna va energier. det är verkligen både på gott och ont haha ❤

 4. Tack så mycket för att du delar med dig. Har så svårt att tro med allt dehär med andlighet och de övernaturliga. Väldigt skeptisk för de

 5. Vet hur svårt det kan vara att hantera det mediala, att hitta en balans i det som man känner sig bekväm i och att faktiskt också låta sig själv använda av-knappen. Låter som du ändå är en bra bit på väg i ditt hanterande!

 6. Jag är också medial och jag känner också av energier och får jag känslan av en negativ energi så är det svårt att släppa den. Jag kan se eller få för aningar om vad som kommer hända inom den närmsta tiden. Och jag drömmer också saker som sen händer på riktigt. Så vi är rätt lika 🙂

 7. Jag är också medial men precis som du säger är det lite skrämmande att känna sina änglar ta tag i mig och lägga sina händer på mina kinder. Men visst är det samtidigt så intressant och fascinerande

 8. Men wow detta är ju så intressant att läsa om! Jag vet inte riktigt hur jag står med det mediala, jag är muslim så jag tror ju helt klart på Änglar iallafall 🤗 Men tror Gud kan visa oss saker i drömmar, jag har haft sådana drömmar där jag blivit varnad om situationer. Tycker de är så kul & intressant att läsa om sånt här 😃

 9. Jag är inte så, men har en kompis som gillar och känner som er som är mediala vet att vi pratat mycket om det och det är faktiskt hftigt

 10. Det är ju fortfarande lite tabu att prata om andlighet och medialitet i det här samhället. Men det är bra att fler och fler känner att de vill prata om sina erfarenheter och sitt perspektiv. Idag kommer jag att posta ett inlägg om hur man kan bli särbehandlad pga sin andliga inställning, även i andliga sammanhang, så det finns mycket jobb att göra på den fronten. 🙂
  Såg du förresten att jag svarade på din kommentar med tips på stenar som kan tillföra något vid graviditet och förlossning?

 11. Surrar med mina änglar varje dag, ett team intill min ryggmärg. Guider igenom livet. Vet helt ärligt inte hur jag skulle orkat de senaste två åren om jag inte på djupet varit i sån kontakt med min mediala sida❤️

Kommentera