Det var så verkligt

Jag hör ditt skratt och ser dig studsa fram och jag frågar vart du har varit. Du svarar att du aldrig varit någon annanstans än där du behövt vara. Men det har gått snart 9 år, varför har jag inte fått veta att du aldrig lämnade oss innan. Du behövdes någon annanstans, du behövde komma bort från allt. Förklarar att dessa 9 år har varit er helvete för mig då jag trott att du gått över till andra sidan. Andra sidan? Där har jag aldrig varit får jag förklarat för mig. Du dansar i regnet som du alltid har gjort och du fylls av den harmoni som du alltid utstrålat. Tårarna rinner från mina kinder för jag börjar sakta men säkert förstå att det här är på riktigt. Du öppnar dina armar och jag möter dem och kramar om dig hårt. Nu är jag förtvivlad samtidigt som jag är lycklig, du är tillbaks hos oss, hos mig i minna armar. Du stryker handen genom mitt hår och säger att allt är bra nu, är det verkligen det? Ja jag lovar säger du med ett leende. Vad är det som låter, åh det är bara åskan och det betyder att det är dags för mig nu. Vad är det dags för? Du börjar röra dig bortåt och jag försöker följa efter men jag kan inte ta ett steg. Du vänder dig om med ett leende, vi ses snart igen..

Jag vaknade efter det och hörde åskan utanför fönstret. Drömmen om min regnflicka Malin är återkommande och otroligt svår för mig att hantera trots att det gått många år. Det är ingen hemlighet att hon älskade regnet. Saknar dig Malin och tack för att du besöker mig i mina drömmar ♥️

21 reaktioner till “Det var så verkligt”

  1. Det är så fint skrivet och det kändes som att jag var med där.
    Mina barn har beskrivit drömmar där deras farfar, som dog innan de föddes, har varit med. De har beskrivit honom på sätt som inte är möjliga för de har aldrig träffat honom. Men ändå har han varit så verklige för dem. Det är fint på något sätt <3

  2. Usch, jag relaterar. Min fina försvann för 4+ år sedan men det känns fortfarande som igår och ibland vaknar jag ur drömmar som är lite för sanna. Tror aldrig det blir lättare om jag ska vara ärlig <3

  3. Åh men så fint, hon var hos dig på riktigt och inte bara i drömmen, på andra sidan så har dem lättare att få kontakt med oss när vi sover. Har hänt precis samma sak för mig med min farfar ❤️

  4. Jag kommer ihåg hur du skrev om Malin i en kommentar i ett utav mina inlägg där jag la upp regnbilder på Lilla My. Och direkt när jag började läsa förstod jag att det var henne du syftade på. Jag kommer också tänka på henne nu när regnet kommer. Så fint att du delar med dig 🖤

  5. Åh, vilken gripande text. Jag känner att det där är en bok som jag skulle vilja läsa. Blev så berörd av dina ord. ❤ Stor kram!!

  6. Jag drömde otroligt mycket och starka drömmar när jag var gravid med alla tre. Ofta vaknade jag med rödgråten. Vet inte men det kan nog vara så att man drömmer mera som gravid

Kommentera